OVER KOOKSCHOOL CASTRICUM

tekening van koteletWelkom bij: over Kookschool Castricum!            

Kookschool Castricum werd in mei 2012 opgezet door eigenaar Ton Mulder. En sindsdien hebben vele duizenden kookliefhebbers de weg naar Kookschool Castricum gevonden. En dat is niet voor niets want Kookschool Castricum is laagdrempelig en geeft aan iedereen kookonderwijs (van kook-dummie tot Chef) op alle niveaus (van basis kooktechnieken tot/met complete koksopleidingen). 

In 2022 zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie om van daaruit in de loop van 2023 te veranderen van regionale kookschool naar een landelijke kookschool. En dat gaan wij doen met een baanbrekend en uniek les- concept;  KIJKEN & KOKEN. Een nieuwe manier van digitaal les geven vanuit onze KOOK-BIOSCOOP waardoor wij jou voortaan nog veel intenser kookonderwijs kunnen geven. En geschikt is voor iedereen. De eerste release zal medio 2024 zijn.

(lees s.v.p. verder) over kookschool Castricum 

bord met corden blue, spruiten en pommes duchessekookles voor kinderenpartners met kookpleziercursisten met behaald certificaatStudenten koken - kookschool Castricumgouden koksmuts chef-kok

Ook ons nieuwe lesconcept staat (net als voorheen) borg voor veel plezier. Want Kookschool Castricum houdt ook van humor en gezelligheid. Dus leer en kook je altijd met een glimlach. Maar bovenal leer je er enorm veel meer van dan van fysieke lessen.  Voortaan kijk je met ons mee in de potten en pannen en koken we het samen. Want: Iedereen kan leren koken met Kookschool Castricum!

Kijk alvast naar onze gratis Kookshop “Snijden als een Kok”. En meld je <<<HIER>>> vast aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch bericht zodra er een nieuwe cursus voor jou klaar staat. (lees s.v.p. verder)


een mes aanzetten

Historie:

Ton Mulder (1958) heeft een gepassioneerde en lange historie met alles wat met eten te maken heeft en hij is zowel gediplomeerd slager als chef-kok ineen (en dat is een unieke combinatie).

Ton Mulder met een verse zalm

Daarnaast is hij een rasechte ondernemer en vandaar dat hij er altijd voor gekozen heeft om voor zichzelf te werken. Tot september 2011 was hij eigenaar van brasserie-lunchroom La Dune Esprit. Sindsdien is hij werkzaam als gastdocent bij een horecaschool (koksopleiding) voor volwassenen én is hij doende geweest om voor jou een super moderne kookschool op te richten (1 mei 2012) waarin het zijn missie was om jou in een sfeervolle ambiance alle kneepjes van het prachtige kookvak bij te brengen.

andijvie vinken van Kookschool Castricum

Toekomst:

Maar tijden veranderen, de techniek staat niet stil. En er zijn inmiddels modernere middelen ontwikkeld om nog veel doelgerichter les te kunnen geven. En ook kan het daardoor veel voordeliger voor iedereen. Daarnaast vraagt het klimaatprobleem ook aandacht én oplossingen. Dus is het ook niet echt verantwoord meer om jaarlijks duizenden reisbewegingen van cursisten te laten gebeuren alsof er momenteel niets aan de hand is. Toch?

Vis - copyright Kookschool Castricumfavicon van Kookschool Castricum

Ja, inderdaad, en zodoende besloot Ton in 2022 om niet langer alleen een regionaal bereik te hebben maar om voortaan heel Nederland te leren koken. Met gebruikmaking van nieuwe digitale technieken in (alweer) een nieuwe en supermoderne keuken. En nee, niet online via Zoom of Teams, maar met doelgerichte, heel leerzame maar toch ook heel leuke films. Kookvideo’s on demand. KIJKEN & KOKEN. Heel complete opleidingen dus. Ton geeft je vanaf medio 2024 compleet les!

verzamelfoto met 4 x onze docent in actie

Of je nou beginner, gevorderde of professional bent, Ton brengt je verder op weg om smaakvol, effectief en bekwaam te leren koken. En dat kan je alleen doen, maar ook met je partner, vriend of vriendin, buurman of buurvrouw of wie dan ook. Uiteraard wel uitsluitend binnen de privésfeer (voor commerciële evenementen neem je altijd eerst contact met ons op: info@kookschoolcastricum.nl i.v.m. afgifte van een eventuele licentie door Kookschool Castricum). 

Logo van Kookschool Castricum

Onze koksopleidingen, kookshops, maandcursussen, workshops en kookdemo’s worden allemaal door Ton zelf gegeven. En hij laat je alles zien, maar ook alles wat mis kan gaan. Gas koken, inductie koken, bordopmaak, kookvolgorde, koken voor groepen en verzin het maar. Het komt allemaal voorbij.

Bij Kookschool leer je echt KOKEN!

Hou je van koken? Of wil je het leren? Heb je interesse in vleesspecialisatie? Ben je gek op patisserie, wil je werkzaam geraken in de horeca of hou je gewoonweg van je smakelijk eten willen bereiden? Dan ben je bij Kookschool Castricum helemaal thuis! Bovendien is Kookschool Castricum goed & (heel) voordelig, dus waar wacht je nog op…….?

EN ZOEK NIET VERDER WANT . . . 

JE TREFT KOOKSCHOOL CASTRICUM OOK AAN ONDER DE VOLGENDE DOMEINNAMEN.

kookschoolnederland.nl

kookuniversiteit.nl

dutchcookingschool.com

dutchcookingschool.nl

dutchcookingschool.uk

europeancookingschool.com

europeancookingschool.nl

cookingschooleurope.com

cookingschooleurope.nl

hollandischekochschule.nl

hollandischekochschule.com

hollandischekochschule.de

kookschoolholland.nl

heelhollandkookt.nl

heelnederlandkookt.nl

kokschoolcastricum.nl

kokenleren.nl

kokenopkoksniveau.nl

kokenopchefsniveau.nl

snijdenalseenkok.nl

kokflix.nl

culiflix.eu

culiflix.nl

kook-bioscoop.nl

dekook-bioscoop.nl

dekookbioscoop.nl

kookschoolbioscoop.nl

videokookcursus.nl

videokookcursus.com

videokookles.nl

videokookles.com

kookschoolonline.nl

kookschoolculinair.nl

chefkokonline.nl

jouwchefkok.nl

kokscursus.nl

kookcursusnederland.nl

kookschool-online.nl

onelinekoken.nl

mijnchefkok.nl

En nog velen andere domeinnamen . . . Zie Kookschool Castricum ook op:

facebook logo instagram logo logo X, voorheen twitter