KOOKSHOPS, KOOKCURSUSSEN & KOOKDEMO’S

Met enorm veel kookplezier geven wij graag KookDemo’s, KookShops en KookCursussen.

Kookshops zijn éénmalige lessen en kookcursussen zijn meervoudige lessen. Onze KookDemo’s zijn interactief, je steekt dus ook je handen uit de mouwen.

Wil je leren koken als een volwaardig kok? (zelfs al kan je nog geheel niet koken, nauwelijks iets koken, of al een beetje koken of zelfs behoorlijk goed koken)?

Dan hebben wij een fantastische cursus voor je waarin we je in 22 weken helemaal klaarstomen tot op koksniveau. Je ontvangt na afloop een erkend certificaat.

 

VOOR MEER INFORMATIE OVER ONS PARADEPAARTJE “KOKEN OP KOKSNIVEAU” KLIK <<HIER>>

 

 

Voor iedereen die zich veel meer willen verdiepen in lekker koken, maar het niet ambiëren om volledig op koksniveau te koken, hebben we gezellige en zeer leerzame maandcursussen.

 

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE MAANDCURSUSSEN, KLIK <<HIER>>

 

 

Wil je eenmalige kookshops volgen? Dat kan! We hebben diverse boeiende en leerzame kookshops over verschillende onderwerpen en dat kan bij wijze van spreken variëren van “hoe snij ik een ui” tot “het vullen van een Parelhoen” en van ‘Kerstmenu” tot ‘Hoe maak je mayonaise?”. Voor suggesties staan wij altijd open. Natuurlijk hebben wij al een aantal boeiende lessen voor je klaarstaan.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE EENMALIGE KOOKSHOPS, KLIK <<HIER>>

 

 

 

 

Wil je nou eens een gezellige en leerzaam avondje beleven? Kom dan eens naar een KookDemo. In een rustige atmosfeer geeft Ton Mulder een kook-demonstratie en betrekt je er zo nu en dan helemaal bij. Het is dus geen avondje van alleen maar stil zitten, nee, integendeel, je doet gewoon mee maar dan wel op een relaxte wijze. Echt een gezellig avondje om de kneepjes van het vak te leren kennen.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE KOOKDEMO’S, KLIK  <<<HIER>>>