Feestelijke Saladeschotels

Een grote visschotel - koud buffetHeb je jezelf ook al eens afgevraagd hoe ‘ze’ dat nou doen zo’n feestelijke saladeschotel opmaken. En waarom smaakt die nou van de kok-vakman steevast beter dan het eigen maaksel? (Je krijgt onze recepten)

Nou, daar heeft Kookschool Castricum wel het antwoord op. Wij weten van de hoed en de rand en dat mag ook wel met bijna 5 decennia lange ervaring.

In deze Kookshop gaan wij jou alles leren wat er bij het maken van saladeschotels komt kijken. We gaan je alle kneepjes van het salade-vak leren en doen je alles voor. En oh, ja de recepturen krijg je ook! Kookschool Castricum vissalade - koud buffet

Voortaan zet jij bij alle partijen en feesten geweldige professionele schotels neer en wordt je overladen met complimenten!

Een frisse saladeschotel

Ten slotte – Onze Kookshops worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursus Koken op Koksniveau en daarna volgen de opnames van onze Kookshops, Maandcursussen en Kook-Demo’s. En ten slotte komt de topcursus Zelfstandig koken op Chefsniveau geheel in beeld. Naar verwachting kan je de Kookshops in de 2e helft van 2024 downloaden. Nog even geduld dus. . .

Zie Kookschool Castricum ook op:

facebook logo instagram logo logo X, voorheen twitter