Feestelijke Saladeschotels

Heb je jezelf ook al eens afgevraagd hoe ‘ze’ dat nou doen zo’n prachtige visschotel of vleesschotel opmaken. En waarom smaakt die nou van de kok-vakman steevast beter dan het eigen maaksel (Je krijgt onze recepten)?

Nou, daar heeft Kookschool Castricum wel het antwoord op. Wij weten van de hoed en de rand en dat mag ook wel met bijna 5 decennia lange ervaring.

In deze Kookshop gaan wij jou alles leren wat er bij het maken van saladeschotels komt kijken. We gaan je alle kneepjes van het salade-vak leren en doen je alles voor. En oh, ja de recepturen krijg je ook! 

Voortaan zet jij bij alle partijen en feesten geweldige professionele schotels neer en wordt je overladen met complimenten!

April 2023 – Onze Kookshops worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar. . . Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursussen Koken op Koksniveau en de vervolgcursus Zelfstandig Koken op Chefsniveau. Daarna volgen de opnames van onze Kookshops en Maandcursussen. En ten slotte de Kook-Demo’s. Naar verwachting kan je de Kookshops in de 1e helft van 2024 downloaden. Nog even geduld dus. .

Zie Kookschool Castricum ook op FACEBOOKINSTAGRAM en TWITTER.

___________________________________________________________________