De Lekkere Trek

Weliswaar hebben we allemaal zo rond de jaarwisseling en voorafgaand aan de zomervakantie goede voornemens (en denken we bijna allemaal dat er links/rechts wel een onsje af mag) maar zo ’tussendoor” begint het weer een beetje te kriebelen…………..dus ben je weer op zoek naar iets ‘echt’ lekkers.

JE HEBT WEER LEKKERE TREK!

Saucijzenbroodje in wording

Nu is het voor Kookschool Castricum een koud kunstje om je super gezonde lekkernijen te leren maken maar zoals gezegd….je wil zo af en toe juist wel wat “bite in de buik”. Dus pakken we het anders aan en wel zo:

Hoe zou je het vinden dat als je dan toch lekkere trek krijgt, dat het dan van uitzonderlijke kwaliteit is?

Wil je nou ook eens zien/weten/beleven hoe de professionele saucijzenbroodjes gemaakt worden? Wil je zelf (o.a. garnalen)kroketten, bitterballen, kipnuggets en frikandellen leren maken en nog veel meer?

Nou…Doe dan mee met deze smakelijke KookDemo want wij gaan je de geheimen onthullen, ga met ons meedoen, ga proeven en ga ervan genieten. En het resultaat van dat alles is dat jij voortaan gaat genieten van haute cuisine-‘snacks’ waarop jij invloed hebt en die dus veel minder ongezond worden dan die kleddervette supermarkthapjes (maar wel veeeeeel lekkerderderder).

favicon Kookschool Castricum

Ten slotte – Onze Kook-Demo’s worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursus Koken op Koksniveau en daarna volgen de opnames van onze Kookshops, Maandcursussen en Kook-Demo’s. En ten slotte komt de topcursus Zelfstandig koken op Chefsniveau geheel in beeld. Naar verwachting kan je de Kook-Demo’s in de 2e helft van 2024 downloaden. Nog even geduld dus. . .

Zie Kookschool Castricum ook op:

facebook logo instagram logo logo X, voorheen twitter