KOKEN OP KOKSNIVEAU – DE EERSTE TWEE LESSEN STAAN GRATIS VOOR JOU KLAAR

GOED NIEUWS VOOR IEDEREEN DIE HEEFT GEWACHT OP DE FILM-PREMIÈRE VAN DE CURSUS:

KOKEN OP KOKSNIVEAU.

Een gouden koksmuts met het opschrift kok en in de rand een vork, lepel en mes en is gemaakt voor Koken op KoksniveauMAAR EERST EVEN EEN KORTE TOELICHTING:                                                (noot: onderaan kan je doorklikken naar de films)

De cursus Koken op Koksniveau bestaat uit 22 lessen.                                            En iedere les bestaat uit 2 films (één theorie- en één praktijkfilm).                          En in iedere les maak je een smakelijk drie gangen menu.

Daarbij download je voor elke les een compleet receptuur (voor-, hoofd- en nagerecht) én een boodschappenlijstje.

Dus: Het totale lesmateriaal bestaat uit: 44 films, 22 recepturen en 22 boodschappenlijstjes.

Favicon Kookschool Castricum, koksmes, lepel en vork

Op dit moment van schrijven (december 2023) zijn alle theorielessen voltooid en gaan we deze week beginnen met de filmopnamen van de praktijklessen. Dat is wél fors later dan wij begin van dit jaar nog dachten.

Want om eerlijk te zijn dachten wij toen dat omstreeks deze periode de gehele cursus al klaar zou zijn. Maar nee, dat is ons niet gelukt.

Dat heeft aan de ene kant te maken met onze (misschien iets te) positieve instelling en aan de andere kant omdat wij al doende onszelf steeds hogere eisen gingen stellen. Het kon nog beter! Dus opnieuw aan de gang. Net zolang totdat het top is.

Dat alles maakt het proces bepaald niet sneller maar uiteindelijk wel veel beter dan ons eerst voor ogen stond. En daar gaat het ons om. We zijn dan ook heel trots op het resultaat. Bovendien wordt alles gedaan in eigen beheer. Tekst, beeld, licht, geluid, uitvoering, regie, fotografie, illustraties en editing.

En dat het, achteraf beschouwd, allemaal wat langer duurt dan werd voorzien, nemen wij dus maar met liefde op de koop toe. Want wij wilden en willen maar slechts één ding. En dat is om jou op de beste, meest moderne en aller duidelijkste wijze te leren Koken op Koksniveau! En dat is ons gelukt!

Een komische foto waarin Kookschool Castricum aangeeft dat het afronden van de nieuwe cursus Koken op Koksniveau iets langer duurt dan verwacht.

WAAROM DAN NU TOCH ALVAST DE EERSTE TWEE THEORIE LESSEN?

Welnu, om onderstaande twee redenen:

1) Jij hebt al lang gewacht, wil aan de gang en dus wordt het tijd dat we je alvast wat laten zien. Daar heb je inmiddels alle recht op als dank voor je geduld!!!

2) Bij onze vorige werkwijze (11 jaar fysieke lessen) werd er bij de cursus Koken op Koksniveau altijd begonnen met de theoretische uitleg van het menu van die week. En met die uitleg ging men dan koken en na iedere gang werd er dan geproefd, besproken en adviezen gegeven. Men kon dus met louter en alleen de theoretische kennis het gehele menu goed maken.

En dat kan nu ook! Dus je kan vast aan de gang! Sterker nog, je krijgt nu een veel inzichtelijkere uitleg dan ooit bij een fysieke cursus mogelijk is. Je leert dus meer! En dat kookt toch nog een stukje gemakkelijker. 

Zodra de praktijklessen klaar zijn (positief als we zijn verwachten we die medio 2024 voltooid te hebben) zullen we je daar onmiddellijk over berichten en natuurlijk zullen we die ook gelijk beschikbaar maken voor deze gratis lessen.

_____________________________________________________________________

2 gratis lessen Koken op Koksniveau

JOUW VOORDEEL:

Je hebt nu alle tijd om te bepalen of onze nieuwe werkwijze bij jou aansluit. Wij verwachten van wel, maar dat is natuurlijk aan jou.

Daarvoor geven wij twee lessen geheel gratis weg (zonder enige verplichting) en omdat die gratis zijn plaatsen wij die op YouTube. De overige 20 lessen kan je t.z.t. streamen via onze KOOK-BIOSCOOP en dat voor de uiterst lage prijs van 350,- euro (bij ineens betaling).

Noot: Er zijn overigens meerdere (deel-)betalingsmogelijkheden beschikbaar. 

______________________________________________________________________

KLIK <<< HIER>>> VOOR LES 1

KLIK <<<HIER>>> VOOR LES 2

KLIK <<<HIER>>> OM JE AAN TE MELDEN OP ONZE NIEUWSBRIEF ZODAT JE DIRECT BERICHT KRIJGT ZODRA NIEUWE LESSEN KLAAR STAAN.