CURSUS: ZELFSTANDIG KOKEN OP CHEFSNIVEAU

Onze cursus: ZELFSTANDIG KOKEN OP CHEFSNIVEAU (waarmee wij in 2014 voor het eerst van start gingen als vervolgcursus van Koken op Koksniveau) is een succes en maakt van jou echt een Chef-kok. En daar zijn wij trots op!

Uiteraard gaan wij deze TopCursus ook zo snel mogelijk voor jou verfilmen en plaatsen die dan in onze KookBioscoop zodat jij die desgewenst kan streamen. We verwachten deze “22 lessen films” gereed te hebben in de tweede helft van 2023.

Om deze cursus te kunnen volgen moet je wel de cursus Koken op Koksniveau gevolgd hebben of elders al een koksopleiding genoten hebben. Dit is niets voor mensen die een dergelijke achtergrond (nog) niet hebben.

Als je graag op de hoogte gehouden wil worden over wanneer wij een cursus voltooid hebben, klik dan <<<HIER>>> en dan ontvang je automatisch onze nieuwsbrieven.

INFORMATIE:

Kookschool Castricum_8                                           Kookschool Castricum_6

De hoogste opleiding die Kookschool Castricum je kan bieden is de cursus:

ZELFSTANDIG KOKEN OP CHEFSNIVEAU (niveau goud)

Na deze cursus kun je functioneren als een uiterst bekwaam en allround horeca-kok. Wij noemen dat terecht “NIVEAU GOUD” Want beter kan het echt niet worden!

KOOKSCHOOL CASTRICUM - Zelfstandig werkend kok (1)

Het is geen gemakkelijke cursus (wel een fantastische cursus om te volgen) en zit boordevol bijzondere kooktechnieken. 

kookmeester-kookcursus-ton-mulder

Er wordt o.a. gebruik gemaakt van buitengewone ingrediënten, want na deze cursus mogen de ingrediënten die een zelfstandig allround Chef moet kennen en moet kunnen bereiden, geen geheimen meer voor jou hebben.

De cursus is veel uitgebreider dan bij de cursus Koken op Koksniveau want er worden steevast (buiten het drie gangen diner om) 1 of 2 extra gerechten gemaakt. Natuurlijk begint de iedere les met een theoretische uitleg van het menu, gevolgd door een uitgebreide praktijkvideo. Je kijkt met ons mee in de pannen. We laten je alles zien en meemaken en laten je ook de valkuilen zien.

De cursus duurt (evenals bij Koken op Koksniveau) 22 lessen.

WAT KOST DE CURSUS ZELFSTANDIG KOKEN OP CHEFSNIVEAU?

Zoals hierboven al werd geschreven, is “Zelfstandig Koken op Chefsniveau” niet zomaar een cursusje. Maar een topcursus! Maar gelukkig NIET tegen een top prijs! Integendeel! Het is zelfs voor een spotprijs. En dat kan omdat de digitale techniek vele voordelen kent. Voor ons en voor jou!


De opleiding Zelfstandig Koken op Chefsniveau (22 lessen) kost

maar 350 euro !!!

Ja, je leest het goed! Driehonderdvijftig euro oftewel e. 15,91 per les!              


Nou was Kookschool Castricum altijd al scherp in prijs. Want wij hebben onze overheadkosten namelijk altijd zeer laag weten te houden. 

Hieronder tref je voor de aardigheid nog een overzicht aan van de cursuskosten zoals het was in de ‘oude setting’ tot 2022 (dus voor fysiek gegeven lessen). Er was toen nog geen sprake van de enorme inflatie van energie en levensmiddelen, want onderstaande prijzen zouden voor 2022 niet meer hebben gekund.  

                           Onze cursuskosten waren tot/met 2021 als volgt:                              (in 2022 waren we gesloten wegens verhuizing en verbouwing)

De gehele cursus koste bij vooruitbetaling in één bedrag e. 1767,50                           Oftewel €. 80,- per les. EN DAT IS DIGITAAL NU SLECHTS: e. 15,91 ! PER LES.


TIP: Stel je bent iemand die elders al een opleiding volgt. Doe dit er dan naast, dan slaag je zeker! Elders rekent men voor alleen een examen al 600 a 700 euro. Trakteer jezelf dan ook op onze topcursus Zelfstandig Koken op Chefsniveau!

Zie Kookschool Castricum ook op FACEBOOKINSTAGRAM en TWITTER.