KERST- VOORGERECHTEN

kookschool castricum - kerstman

cropped-05-07-2013-17.jpgWe kunnen nog niet alles verklappen maar dit wordt wel héél smakelijk! En heel boeiend, dus kijk en kook mee (natuurlijk krijg je de recepten vooraf)

cropped-IMG_0445.jpgcropped-11-07-2013-eigen-eten-1.jpgWat we wel al weten dat er: zalmtartaar, vitello tonato Natale, coquilles, kalfs- en zalmcarpaccio op het menu staan. En dat alles natuurlijk met de bijpassende sauzen en garnering. Maar even vanzelfsprekend geven we ruime aandacht aan de juiste opmaak. Het is per slot van rekening voor Kerst!

cropped-IMG_0318.jpg

April 2023 – Onze Kookshops worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar. . . Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursussen Koken op Koksniveau en de vervolgcursus Zelfstandig Koken op Chefsniveau. Daarna volgen de opnames van onze Kookshops en Maandcursussen. En ten slotte de Kook-Demo’s. Naar verwachting kan je de Kookshops in de 1e helft van 2024 downloaden. Nog even geduld dus. . .

Gezien bovenstaande zal je deze feestelijke kookfilm pas in onze                  KOOK-BIOSCOOP kunnen streamen voor Kerstmis 2024.

Maar ja. . . wat in een goed vat zit!

Zie Kookschool Castricum ook op FACEBOOKINSTAGRAM en TWITTER.