KERST- VOORGERECHTEN

een kerstman

Noorse garnalenWe kunnen nog niet alles verklappen maar dit wordt wel héél smakelijk! En heel boeiend, dus kijk en kook mee (natuurlijk krijg je de recepten vooraf)

een kleine saladegamba'sWat we wel al weten dat er: zalmtartaar, vitello tonato Natale, coquilles, kalfs- en zalmcarpaccio op het menu staan. En dat alles natuurlijk met de bijpassende sauzen en garnering. Maar even vanzelfsprekend geven we ruime aandacht aan de juiste opmaak. Het is per slot van rekening voor Kerst!

Een delicate salade

Ten slotte – Onze Kookshops worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursus Koken op Koksniveau en daarna volgen de opnames van onze Kookshops, Maandcursussen en Kook-Demo’s. En ten slotte komt de topcursus Zelfstandig koken op Chefsniveau geheel in beeld. Naar verwachting kan je de Kookshops in de 2e helft van 2024 downloaden. 

Nog even geduld dus.  .

Gezien bovenstaande zal je deze feestelijke kookfilm pas in onze                  KOOK-BIOSCOOP kunnen streamen voor Kerstmis 2024.

Maar ja. . . wat in een goed vat zit!

Zie Kookschool Castricum ook op:

facebook logo instagram logo logo X, voorheen twitter