Welkom op onze pagina met diverse foto-impressies van kookshops en cursussen. Het is een beperkte selectie van ons totale aanbod aan cursussen. Want niet van alle cursussen maken wij foto’s.
GOED OM TE WETEN: In april 2022 zijn wij verhuisd en werd er een geheel nieuwe keuken gemaakt. Dit werd afgerond in maart 2023. Vanaf dat moment zijn we begonnen met het digitaal maken van al onze opleidingen, kookshops, maandcursussen en kook-demo’s. Want wij gaan voortaan les geven op een unieke wijze. De eerste resultaten hiervan verwachten wij in 2024 wereldkundig te kunnen maken en we zullen daarmee beslist nog enkele jaren bezig zijn met als doel om jou echt heel goed te leren koken.
Gedurende die periode kunnen wij jou geen nieuwe foto-impressies kunnen tonen. Maar wat hieronder allemaal te zien is, lijkt ons voor jou een goed beeld te geven vanaf 2012 tot in 2022.
2021/2022 – OPNIEUW CORONAPROOF KOKEN. Een kleine impressie van verschillende groepen die later startte en later de cursussen afrondde.
2020 – JUNI-DECEMBER WERD ER OOK GEKOOKT, EN HOE! Maar ja, men moet nog wel veel leren natuurlijk. Een kleine impressie.
2020 – JUNI-DECEMBER CORONAPROOF KOKEN
2020 – MAART CORONA LOCKDOWN (13 weken) EN VERBOUWING. Er werden voor een aantal groepen die afscheid namen (er was nog 1 les te gaan) video’s gemaakt van de theorie en de praktijk. Het eindmenu ging voor hen niet door. De groepen die midden in hun cursus waren werden grotendeels later hervat (slechts 4 lessen gingen middels – video’s die zeer in de smaak vielen).
2019 – DECEMBER Het eindmenu van de donderdagmiddaggroep (DOMI – KOK)
2019 – DECEMBER Het eindmenu van de woensdagavondgroep (WOAV – CHEF)
2019 – DECEMBER Het eindmenu van de woensdagmiddaggroep (WOMI – KOK)
2019 – JULI Het eindmenu van de vrijdagavondgroep (VRAV – KOK)
2019 – JULI Het eindmenu van de donderdagavondgroep (DOAV – CHEF)
2019 – JULI Het eindmenu van de dinsdagavondgroep (DIAV – KOK)
2019 – JULI Het eindmenu van de dinsdagmiddaggroep (DIMI – KOK)
2019 – JULI Het eindmenu van de maandagavondgroep (MAAV – CHEF)
2019 – APRIL Het eindmenu van de woensdagmiddaggroep (WOMI – KOK)
2019 – APRIL Het eindmenu van de woensdagavondgroep (WOAV – KOK)
2019 – APRIL Het eindmenu van de donderdagmiddaggroep (DOMI – KOK)
2019 – APRIL Het eindmenu van de vrijdagmiddaggroep (VRMI-CHEF)
2018 DECEMBER Compilatie van 4 groepen (de MAAV-KOK, de DIMI – KOK, de DIAV-KOK en de DOAV-KOK) die hun eindmenu op feestelijke wijze vierden door geweldige culinaire prestaties neer te zetten! En zodoende hun cursussen met een welverdiend certificaat afsloten.
2018 JULI Eindmenu van de vrijdagavondgroep (VRAV-CHEF)
2018 JULI Eindmenu van de vrijdagmiddaggroep (VRMI-KOK)
2018 JULI Eindmenu van de donderdagmiddaggroep (DOMI-KOK)
2018 JULI Eindmenu van de woensdagavondgroep (WOAV-KOK)
2018 JULI Eindmenu van de woensdagmiddaggroep (WOMI-KOK)
2018 APRIL Impressie van 4 eindmenu’s. Alle koks geslaagd!
2017 (dec) Eindmenu van de vrijdagavondgroep (VRAV) Koken op Koksniveau
2017 (dec) Eindmenu van de donderdagmiddaggroep (DOMI) Koken op Koksniveau
2017 (dec) Eindmenu van de woensdagavondgroep (VRAV) Zelfstandig Werkend Kok
2017 (dec) Eindmenu van de woensdagmiddaggroep (WOMI) Koken op Koksniveau
2017 (dec) Eindmenu van de vrijdagmiddaggroep (VRMI) Koken op Koksniveau
2017 (juli) De feestelijke eindmenu’s van drie groepen geweldige koks die meededen aan de cursus Koken op Koksniveau
2017 (mei) Vijf jaar Koksopleidingen bij Kookschool Castricum, dus een foto van alle groepen. Dank cursisten!
2017 (mei) 5 jaar Kookschool Castricum, een impressie van onze kookshops en maandcursussen van de afgelopen 5 jaar
2017 (maart/april) Eindmenu Koken op Koksniveau voor maar liefst 6 groepen. Echt een feestweek dus!
2016 (dec.) Eindmenu Koken op Koksniveau, DOAV-groep (start april 2016)
2016 (dec.) Eindmenu Koken op Koksniveau, DIMI-groep (start april 2016)
2016 (dec.) Eindmenu Zelfstandig Werkend Kok, DIAV-groep (start april. 2016)
2016 (juli) Eindmenu Koken op Koksniveau, WOMI-groep (start jan. 2016)
2016 (juli) Eindmenu Koken op Koksniveau, WOAV-groep (start jan. 2016)
2016 (juli) Eindmenu Koken op Koksniveau, MAMI-groep (start jan. 2016)
2016 (juli) Eindmenu Koken op Koksniveau, MAAV-groep (start jan. 2016)
2016 (juli) Eindmenu Koken op Koksniveau, DOMI-groep (start jan. 2016)
2016 (april) Kookshop Kip Totaal
2016 (mrt.) Eindmenu Zelfstandig Werkend Kok, DIAV-groep (start sept. 2015)
2016 (mrt.) Eindmenu Koken op Koksniveau, DIMI-groep (start sept. 2015)
2016 (mrt.) Eindmenu Koken op Koksniveau, DOAV-groep (start sept. 2015)
2016 (jan) Maandcursus Vleestechnieken en Vleesbereidingen
2015 (dec.) Eindmenu Koken op Koksniveau, donderdagmiddaggroep
2015 (dec.) Eindmenu Koken op Koksniveau, woensdagavondgroep
2015 (dec.) Eindmenu Koken op Koksniveau, maandagavondgroep
2015 (dec.) Kookshop: Kerstvoorgerechten
2015 Kookshop “Het Half Varken” werd op veler verzoek voor de 6e maal gehouden want wie wil er nou niet weten wat je eet, waar je op moet letten en hoe je e.e.a. bereid?
2015 (nov) Kookshop: Zelf Kroketten Maken
2015 (nov.) Duo examen Zelfstandig Werkend Kok
2015 (aug) Kookshop: The BBQ!
2015 (juli) De feestelijke proeve van Bekwaamheid van 2 groepen. Koken op Koksniveau
2015 (mei) impressie van de kookshop: Zelf Kroketten Maken
2015 “Het Eindmenu”, oftewel de ‘Proeve van Bekwaamheid’ van 4 afgestudeerde groepen in maart 2015
2015 Kookshop “Het Half Varken” werd op veler verzoek voor de 5e maal gehouden want wie wil er nou niet weten wat je eet, waar je op moet letten en hoe je e.e.a. bereid?
2014 “PROEVE VAN BEKWAAMHEID” DINSDAGAVONDGROEP (mei – dec. 2014)
2014 DECEMBER SPECIAL: KERST-AMUSES (how to make?)
2014 DECEMBER SPECIAL: Het Half Varken (waar komt ons vlees vandaan? Waar moet je op letten? Hoe te bereiden?)
SNIJ – EN BASISTECHNIEKEN KOKEN SEPTEMBERGROEP, FOTO’S VAN CURSIST GIJS KALKMAN
KLEINE IMPRESSIE VAN KOOKCLUB KCKC – 2014
ZOMER SPECIAL 2014, KOOKSHOP THE BBQ!
KOKEN OP KOKSNIVEAU – DIVERSE GROEPEN VAN MEI 2013 TOT MEI 2014 – IMPRESSIE VAN DE EINDMENU’S, DE PROEVE VAN BEKWAAMHEID
KOOKSHOP – MEI 2014 – MODERNE & ZOMERSE STAMPPOTJES
KOKEN OPKOKSNIVEAU – EINDMENU VAN 2 GROEPEN – MAART 2014
3e KOOKSHOP ‘HET HALF VARKEN’ (waar komt ons vlees vandaan? Waar moet je op letten? Hoe te bereiden?)
IMPRESSIE VAN HET EINDMENU – UITREIKING CERTIFICAAT VAN DE CURSUS KOKEN OP KOKSNIVEAU – DECEMBER 2013
IMPRESSIE DIVERSE KERSTKOOKSHOPS 2013
KOOKSHOP- KERSTAMUSES 2013
2e KOOKSHOP ‘HET HALF VARKEN’ (waar komt ons vlees vandaan? Waar moet je op letten? Hoe te bereiden?)
CURSUS: IMPRESSIE VAN DE CURSUS SNIJ- EN BASISTECHNIEKEN KOKEN
KOOKSHOP: PIZZA & PASTA
KOOKSHOP: HIGH TEA & CLUB SANDWICHES
IMPRESSIE VAN DE CURSUS KOKEN OP KOKSNIVEAU 2013
COLLAGE VAN DE KOOKDEMONSTRATIE: TAPAS (How to make)
KOOKCLUB KOOKSCHOOL CASTRICUM (KCKC) 2013
KOOKSHOP ‘HET LAM’ (Op verzoek van onze cursisten, wilde men alles weten over lam, lamsvlees en bereidingen)
FOTOS VAN DE LAATSTE DAG (HET EINDMENU) VAN DE CURSUS KOKEN OP KOKSNIVEAU MET UITREIKING VAN HET VEL BEGEERDE CERTIFICAAT – MAART 2013
1e KOOKSHOP ‘HET HALF VARKEN’ (waar komt ons vlees vandaan? Waar moet je op letten? Hoe te bereiden?)
TEAMWORKSHOP SAM-EMK: 3 GANGEN MENU
IMPRESSIE DIV. CURSUSSEN
BEZOEK VAN “THE” ZWARTE PIET (zomaar een onverwacht bezoek tijdens een kookshop)
TEAMKOKEN / WORKSHOP MET COLLEGA’S (kookshop met – op verzoek – veel verschillende gerechten)
VERJAARDAG / WORKSHOP ITALIAANS KOKEN (Kookshop volgens wens van een jarige)
VERJAARDAG/WORKSHOP VOOR VRIENDEN (Kookshop als verassing voor de jarige)
4 GANGEN MENU (Kookshop volgens wens van een jarige)
TAPAS (Kookshop Tapas maken)
CHOCOLADE (Kookshop over chocolade/bonbons enz.)
BHC OVERBOS (Kookshop Culinair met streekproducten)
KOKEN VOOR KINDEREN (Kookshop: Koken als grote mensen)
Zie Kookschool Castricum ook op: