STUDIEBEGELEIDING EN BEREIKBAARHEID

De receptiebel van Kookschool Castricum

KOOKSCHOOL CASTRICUM IS EEN MODERNE KIJKEN & KOKEN SCHOOL EN DUS 24/7 BEREIKBAAR VOOR IEDEREEN.

maar. . .  Omdat Kookschool Castricum in de loop van 2024 overgaat van een 100% fysieke naar een fullservice school met uitsluitend digitaal praktijkonderwijs, heeft dat voor jou het grote voordeel dat je werkelijk alle kookvragen beantwoord krijgt middels onze video’s. (naast heel veel andere voordelen – KLIK daarvoor <<<HIER>>>).

Dat kunnen we niet in één keer realiseren want we brengen letterlijk alles over koken helder & inzichtelijk voor je in beeld en daar gaat nou eenmaal enige tijd overheen. We maken elke dag opnamen. Zodra er iets gepubliceerd wordt, brengen we je daarvan – middels onze nieuwsbrief – op de hoogte.

Met andere woorden: Wij gaan onze lessen écht heel helder & inzichtelijk voor jou maken zodat er op den duur steeds minder vragen zullen zijn. Maar natuurlijk komt er ook een FAQ pagina.

Kookschool Castricum is in 2024 dus in een ontwikkelingsfase. Maar er komt steeds meer visueel antwoord voor je beschikbaar. Zowel in begeleiding als voor de praktijkuitoefening. Maar je mag ons natuurlijk altijd vragen stellen. En natuurlijk kan je dat 24/7 doen. Wil je dat? Klik dan <<<HIER>>> .

vlam in de pan

Hoe kan dat nou? Wat deed ik fout?

Of je kan ook altijd een e-mail versturen aan info@kookschoolcastricum.nl

Vanzelfsprekend kan je ons ook bellen op 06-215 65 235 en als we niet direct oppakken (en dat doen we ook nooit tijdens de filmopnamen) dan kun je inspreken op onze voicemail.

 

Ton Mulder in Parijs

Zie Kookschool Castricum ook op:

facebook logo instagram logo logo X, voorheen twitter