Kip Totaal

gevulde kipfilet, echt lekker!

Niet voor niets is kip het meest veelzijdige stukje vlees. Het is wereldwijd het meest gegeten vlees. In deze intense kookshop leren we je hoe je een kip fileert op verschillende manieren en wat je er allemaal mee kan doen.

En dat is heel veel leer- en kijkplezier! KIJKEN & KOKEN.

Dus sta je klaar met 2 kippen, dan kan je direct aan de slag!


kippenbout

We gaan heel veel maken, wat dacht je van gevulde kipfilets, van kip gordon blue, gepoëleerde kippenbout, van kipsaté en marinade, van kip-lihan, van kip-snacks, van, van, van ? Ach eigenlijk teveel om op te noemen maar in ieder geval kun jij voortaan deskundig de kip verdelen en helemaal gebruiken en dat scheelt veel in je portemonnee

drumsticks

samen kip uitsnijdensaté stokjes

een kip in de kont kijken

 

Ten slotte – Onze Kookshops worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursus Koken op Koksniveau en daarna volgen de opnames van onze Kookshops, Maandcursussen en Kook-Demo’s. En ten slotte komt de topcursus Zelfstandig koken op Chefsniveau geheel in beeld. Naar verwachting kan je de Kookshops in de 2e helft van 2024 downloaden. Nog even geduld dus. . .

          aandachtig toekijken en daarna zelf koken

Zie Kookschool Castricum ook op:

facebook logo instagram logo logo X, voorheen twitter

De kip gaat de oven in mmmmmmmmmmmmmKip uit de oven