Your Special Dessert

Oh, dit is wel heel bijzonder om mee te maken maar bovenal heel bijzonder om voortaan zelf te kunnen maken. Oh, wat is dit lekker! Echt een KookDemo voor Zoetekauwen die ene mijnheer Mona nu wel hebben gezien!

Hemelse modder - chocolademousse

Wat gaan we doen? Welnu, we gaan desserts maken totdat we er bij neervallen. En weet je wat we gaan maken? welnu:

Tarte tatin met fruit en ijs

Trifle’s, Soesjes met room, met sabayon en met chocolade, Tiramisu, Crème bruleé , Merenque in diverse smaken (en je leert hoe deze goed op te spuiten), Chocolade Clafoutis, Tarte Tatin en een Peren-gorgonzolataartje.

Roquefort-perentaartje

Het hoeft geen betoog dat er na deze Kook-Demo heel wat te proeven valt! DOEN!


April 2023 – Onze Kook-Demo’s worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar. . . Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursussen Koken op Koksniveau en de vervolgcursus Zelfstandig Koken op Chefsniveau. Daarna volgen de opnames van onze Kookshops en Maandcursussen. En ten slotte de Kook-Demo’s. Naar verwachting kan je de Kook-Demo’s in de 2e helft van 2024 downloaden. Nog even geduld dus. . .

Zie Kookschool Castricum ook op FACEBOOKINSTAGRAM en TWITTER.