Your Special Dessert

Oh, dit is wel heel bijzonder om mee te maken maar bovenal heel bijzonder om voortaan zelf te kunnen maken. Oh, wat is dit lekker! Echt een KookDemo voor Zoetekauwen die ene mijnheer Mona nu wel hebben gezien!

panacotta gemaakt met witte chocolade met coulis

Wat gaan we doen? Welnu, we gaan desserts maken totdat we er bij neervallen. En weet je wat we gaan maken? welnu:

cassata-ijs met slagroom en wafel

Trifle’s, Soesjes met room, met sabayon en met chocolade, Tiramisu, Crème bruleé , Merenque in diverse smaken (en je leert hoe deze goed op te spuiten), Chocolade Clafoutis, Tarte Tatin en een Peren-gorgonzolataartje.

gevulde soesjes met nootjes en chocolade

Het hoeft geen betoog dat er na deze Kook-Demo heel wat te proeven valt! DOEN!


Ten slotte Onze Kook-Demo’s worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursus Koken op Koksniveau en daarna volgen de opnames van onze Kookshops, Maandcursussen en Kook-Demo’s. En ten slotte komt de topcursus Zelfstandig koken op Chefsniveau geheel in beeld. Naar verwachting kan je de Kook-Demo’s in de 2e helft van 2025 downloaden. Nog even geduld dus. . .

Zie Kookschool Castricum ook op:

facebook logo instagram logo logo X, voorheen twitter