De Lekkerste IJscoupes Maken

Heb je dat nou ook altijd al eens willen kunnen maken? Zo’n mooie ijscoupe waar alles er even smakelijk uit in ziet, een lust voor het oog en voor de papillen. Of een prachtig opgemaakt bord met een heerlijk parfait. Hoe doen ze dat toch?

Als je dat nou echt eens wil weten, beleef dan naar deze KookDemo, waarin je o.a. ziet  hoe jezelf vruchtencoulisen en parfait maakt en waarin je alle technieken ziet die je nodig hebt voor het maken van echte professionele ijsfeestjes! En natuurlijk met vers fruit en met chocolade en met Baileys en met, en met, en met….zucht, teveel om op te noemen.

sorbetijs

Kom je de zomer alvast bij ons beleven? Dan steel jij de show deze zomer!

 

vruchtensorbet

Ten slotte – Onze Kook-Demo’s worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursus Koken op Koksniveau en daarna volgen de opnames van onze Kookshops, Maandcursussen en Kook-Demo’s. En ten slotte komt de topcursus Zelfstandig koken op Chefsniveau geheel in beeld. Naar verwachting kan je de Kook-Demo’s in de 2e helft van 2024 downloaden. Nog even geduld dus. . .

Zie Kookschool Castricum ook op:

facebook logo instagram logo logo X, voorheen twitter