BIOLOGISCH & DUURZAAM

BIOLOGISCH & DUURZAAM M.B.T. KOOKSCHOOL CASTRICUM

Biologisch verkregen producten zoals zuivel en groente maar ook een duurzame vis- en veeteelt of het vrij uitlopen van pluimvee, laat Kookschool Castricum beslist niet koud. Daar zijn wij vóór!

Wij zijn dus 100% vóór biologisch verkregen voedsel en vóór duurzaamheid!

Maar… daarmee liepen wij tot/met 18 februari 2022 (de dag waarop wij voor de laatste keer fysiek les gaven) wel steeds tegen een probleem aan, aangezien het namelijk onze filosofie was dat wij de beste prestaties tegen de laagst mogelijke prijs wilden leveren (zie ook; GOED & VOORDELIG).

En om dat te kunnen bereiken moesten we destijds al onze kosten zo laag mogelijk voor je zien te houden en daarbij speelden inkoopprijzen nou eenmaal een heel belangrijke rol.

Kookschool Castricum heeft er daarom jarenlang voor gekozen om trouw te blijven aan onze filosofie en die impliceerde dat zolang de inkoopprijzen van biologisch (meestal fors duurder) en duurzaam (soms iets duurder) hoger waren dan die van traditionele producten, wij toch kozen voor het laatste.

MAAR NU HET GOEDE NIEUWS !!!

Omdat Kookschool Castricum ervoor heeft gekozen om voortaan aan jou nog beter & inzichtelijker les te willen geven middels onze digitale Kookschool Castricum kunnen wij nu 100% gaan voor Biologisch & Duurzaam én bovendien voor een extreem heel veel lagere cursusprijs dan voorheen! We slaan hiermee dus twee vliegen in één klap!

Nou ja, twee vliegen? Nee veel meer dan dat. . . Want we besparen je veel brandstof/reiskosten (22 keer heen en weer, dat hoeft niet meer), je kan immers onze opleidingen nu thuis volgen. En we besparen je filerijden.

Belangrijker nog is dat we alles veel beter voor je in beeld kunnen brengen en dat je de cursussen eindeloos kan herhalen c.q. pauzeren. 

Hoe dan ook . .  er zijn eigenlijk alleen maar voordelen. Leren koken op het moment dat het jou uitkomt en je bespaart ook nog eens het milieu. Als dat niet duurzaam is.

Zie Kookschool Castricum ook op FACEBOOKINSTAGRAM en TWITTER.