Koken voor Studenten & Beginners

VOOR STUDENTEN & BEGINNERS

Ton Mulder met kookgerei in zijn hand

BESTE STUDENTEN: Hoe zouden jouw ouders het vinden als jij vlot, gezond en smakelijk zou kunnen koken zonder kant en klaar pakjes, snackbar, chinees of pizzeria? Wij weten (en jij ook!) het antwoord!

Daar zouden ze heel blij mee zijn want jij zou dan gezonder leven en beter presteren tijdens je studie. Bovendien bespaar je enorm veel geld uit. Als je daarna voorzichtig aan je ouders vraagt of ze heel misschien genegen zijn om jou een kookopleiding bij Kookschool Castricum te laten volgen…dan weet jij het antwoord ook al! NATUURLIJK!!!

Wij leren jou in 1 heel leerzame, nuttige en gezellige Kookshop om je de komende jaren goed te kunnen redden in de keuken! En dat je medestudenten daarvan mee profiteren is alleen maar goed (en goed voor jouw status, toch?). 


BEGINNERS: Herken je dit?  “Hoe moest het ook alweer?” of “Er werd altijd voor me gekookt en nu sta ik op mezelf en er plotseling helemaal alleen voor!” of “voor het eerst op eigen benen”.

rauw eiEr zijn ‘tig’ redenen te bedenken waarbij mensen zomaar plotseling voor alleen zichzelf of zijn/haar gezin moet gaan koken. Bijvoorbeeld: Je partners is plots weg of misschien zelfs wel ontvallen. Of noem maar op.!

 

 

En als je dan zo’n iemand bent zonder echte kookinteresse (je hebt het nog nooit gedaan of het werd voor je gedaan of misschien dat je het vroeger wel deed maar vergeten bent) en je bent in staat om zelfs water te laten aanbranden, dan is het tijd voor een helpende hand. Kookschool Castricum heeft die helpende hand voor je.

eieren in kokend waterHet is een hele basale cursus van hoe kook je je eitje het best tot hoe bak je een biefstukje, een visje en hoe maak je nou je sla lekker aan enz. Kortom: hoe kun je al kokend op smakelijke wijze voor jezelf zorgen?

 

 

Nou, voor die mensen is nou deze kookshop.  KIJKEN & KOKEN

Want dan kan je jezelf in ieder geval voortaan voortaan goed redden in de keuken.     En daar gaat het jou om!

leeg bord

Ten slotte – Onze Kookshops worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursus Koken op Koksniveau en daarna volgen de opnames van onze Kookshops, Maandcursussen en Kook-Demo’s. En ten slotte komt de topcursus Zelfstandig koken op Chefsniveau geheel in beeld. Naar verwachting kan je de Kookshops in de 2e helft van 2024 downloaden. Nog even geduld dus. . .

Zie Kookschool Castricum ook op:

facebook logo instagram logo logo X, voorheen twitter