High Tea & Club Sandwiches

Wow!!! Dit is leuk (en lekker)! In deze KookDemo gaan we alles uit de kast trekken om jou een fantastische High Tea te leren maken met o.a. scones, cupcakes, sandwiches, hartige hapjes en echt heel veel meer (zowel warm als koud).High teaHigh Tea wordt op de foto genomen

 

 

 

 

 

 

 

In het tweede gedeelte van de Kook-Demo leren we je de geheimen van de CLUB SANDWICH kennen. Niet alleen de vullingen maar ook de bijpassende sausjes en natuurlijk het vitaminerijke groen en de perfecte opmaak.

Club sandwiches

Er zal een kookwereldje voor je open gaan, je leert er veel van maar om te leren zal je tijdens het KIJKEN & KOKEN wel moeten meedoen om daarna al dat lekkers te proeven. Nou da’s geen straf, toch?

Ten slotte – Onze Kook-Demo’s worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursus Koken op Koksniveau en daarna volgen de opnames van onze Kookshops, Maandcursussen en Kook-Demo’s. En ten slotte komt de topcursus Zelfstandig koken op Chefsniveau geheel in beeld. Naar verwachting kan je de Kook-Demo’s in de 2e helft van 2024 downloaden. Nog even geduld dus. . .


HIERONDER EEN FOTO IMPRESSIE VAN DE KOOKSHOP: HIGH TEA & CLUB SANDWICHES

Zie Kookschool Castricum ook op:

facebook logo instagram logo logo X, voorheen twitter

FACEBOOKINSTAGRAM en TWITTER.