AANBOD MAANDCURSUSSEN

Onze maandcursussen zijn er voor iedereen want iedereen kan (nog beter) leren koken bij Kookschool Castricum!

koksmuts voor onze MaandcursussenDe maandcursussen zijn voornamelijk bedoeld voor personen die zich niet willen binden aan een langdurige cursus maar zich wel meer willen verdiepen dan bij een een eenmalige kookshop of kookdemo mogelijk is.

Je wil jezelf écht bekwamen/verbeteren in specifieke kookonderdelen. Nou, dat kan bij ons! Want in een maand tijd (dus 4 lessen) kan je heel veel leren!twee cursisten aan het snijdenOnze Maandcursussen zijn natuurlijk heel leerzaam leerzaam, boeiend en erg leuk. Leuk & leerzaam om te beleven en een must om goed te gaan koken.

Zullen we samen koken?

Kijk dus regelmatig op onze site om je op de hoogte te houden of de door jou gewenste Maandcursus weer klaar staat.  Of eenvoudiger, meld je aan voor de nieuwsbrief en verneem dan als eerste ons aanbod!

 

ONS AANBOD:     (klik op een cursus voor meer informatie)

1)   SNIJ- EN BASISTECHNIEKEN KOKEN 

2)   HEERLIJKE KOOKTECHNIEKEN

3)   VLEESTECHNIEKEN EN BEREIDINGEN 

4)   HET 3 GANGEN MENU

Eén van onze speerpunten is de cursus ‘Snijtechnieken en Basistechniek Koken’. Een echte aanrader voor iedereen die graag kookt of wil (gaan) koken. Met het volgen van deze cursus leg je een heel stevige basis om voortaan snel, doeltreffend, smakelijk en bekwaam te koken. (Ook al kook je bij wijze van spreken al 20 jaar naar tevredenheid, je zal er toch heel veel van opsteken en dus met nog veel meer plezier en smaak koken).

man en vrouw die samen koken

 

Ben je een vergevorderde hobby-kok? Dan hebben wij je beslist boeiende cursussen aan te bieden.

lamsrolladeWat dacht je van onze kok/slagerscursus ‘Vlees’. We leren je o.a. verschillende soorten (gevulde) rollades te binden (nee, niet in zo’n netje! Echt opbinden!) maar voordat je dat gaat doen zal aan je geleerd worden om zelf het vlees daarvoor uit te benen. We leren Filets te steken tot Contra Filet. En we leren je om zelf je gekookte ham, droge/rauwe ham en paté te maken. En nog meer.

koken met vlees foto 1

koken met vlees foto 2

 

 

 

 

 

Maar wat dacht je van de cursussen ‘Het 3 gangen menu’? In 4 weken tijd leren we je per cursus om 4 verschillende driegangen menu’s te bereiden waarmee je voor de dag kunt komen. Vis, vlees en gevogelte. We leren je natuurlijk ook om de menu’s op professionele wijze te presenteren!

samen vis fileren

KIJKEN & KOKEN – Onze Maandcursussen worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. DUS: KIJKEN & KOKEN | Onze maandcursussen zijn heel leerzaam leerzaam, boeiend en erg leuk om te volgen Onze Maandcursussen worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursus Koken op Koksniveau en daarna volgen de opnames van onze Kookshops, Maandcursussen en Kook-Demo’s. En ten slotte komt de topcursus Zelfstandig koken op Chefsniveau geheel in beeld. Naar verwachting kan je de Maandcursussen in de 2e helft van 2024 downloaden. Nog even geduld dus. . .

Zie Kookschool Castricum ook op:


facebook logo instagram logo logo X, voorheen twitter

KIJKEN & KOKEN | Onze maandcursussen zijn heel leerzaam leerzaam, boeiend en erg leuk om te volgen en te doen. Genoeg keuzes!