DOELGROEP KOOKSCHOOL

Met onze zeer gevarieerde koksopleidingen/kookshops/maandcursussen, richten wij ons op een brede particuliere en zakelijke doelgroep. Zo zijn wij er feitelijk voor iedereen! Hoe leuk is dat?

Neem bijvoorbeeld onze maancursus ‘Snij- en Basistechnieken Koken’. Die cursus is geschikt voor personen die nou eindelijk wel eens iets echt lekkers en gezond op tafel willen zetten. Maar wellicht zal dat een (ver) gevorderde hobby-kok iets minder aanspreken.

4 fragmenten van Ton Mulder die les geeftEen hobby-kok of professional zal dan eerder kiezen voor onze cursus ‘Koken op Koksniveau’ waarin alle technieken die een kok moet beheersen aan bod komen, of kiezen voor een specialisatiecursus (bijvoorbeeld; de maandcursus Vleestechnieken en -bereidingen’ waarbij je onder andere leert hoe je zelf rollade, paté of saucijzen maakt).

Braadworst

Maar neem je nou bijvoorbeeld onze GRATIS kookshop; ‘Snijden als een Kok’ waarin je leert soepel en vlot te snijden (mesvaardigheid), dat kan bijna iedereen wel gebruiken.eminiceren

Bovendien geven wij een ruime hoeveelheid one issue kookshops die de meeste mensen zullen waarderen. Zoals;

‘Tapas’ (zelf tapas maken), Pizza & Pasta (zelf pasta maken), ‘Vis Totaal’ (zelf uitsnijden/bereiden), Feestelijke saladeschotels (seizoensaladeschotels), ‘Kip Totaal’ (de veelzijdige kip), Zelf Kroketten Maken (kroketten op zijn best) of Moderne Zomerse Stamppotjes’ (de herbeleving van stamppot maar dan op eigentijdse wijze).

tapa'sVanzelfsprekend hebben wij ook alles in huis voor mensen die geïnteresseerd zijn in biologisch koken en/of oog hebben voor gezond en slank.

Het is onze doelstelling dat onze koks-opleidingen bedoeld zijn voor iedereen die echt willen leren Koken op Koksniveau en daarmee zijn/haar hobby tot professioneel niveau wil brengen en/of al in de horeca werkzaam is of daar wil gaan werken.

Onze kookshops, kookdemonstraties en masterclasses zijn echte one-issue cursussen waarbij men veel leert over het onderwerp maar waar ons adagio Leerzaam, Leuk & Lekker net zo belangrijk is.

De maandcursussen van Kookschool Castricum zijn bedoeld voor iedereen die zich daadwerkelijk sterk willen verdiepen in 1 of meerdere kook-onderwerpen en daar bekwaam in willen worden.

Zie voor ons hele aanbod de webpagina’s onder KOKEN & LEREN KOKEN en kies datgene uit wat jou aanspreekt.

 

KOOKSCHOOL CASTRICUM IS ER VOOR VOOR JOU!

Ton Mulder van Kookschool Castricum met pollepel en garde

Zie Kookschool Castricum ook op:

facebook logo instagram logo logo X, voorheen twitter

Kookschool Castricum is er voor iedereen. Of je nou wel/niet(s) kan koken of al een gevorderde hobby-kok bent of al n de horeca werkt.