GASTENBOEK / FOTO’S / NIEUWS

Vanaf deze pagina heb je de mogelijkheid om veel van Kookschool Castricum te weten te komen. Maar ook wat onze cursisten ervan vinden. “Klik” aan de rechterkant wat je wil lezen en zien.

logo kookschool castricum

Zo kan je de reacties van onze cursisten lezen (kijk ook eens op www.facebook.com/KookschoolCastricum en LIKE ons) maar ook wat de pers van ons vind. Maar bovendien kan je veel foto’s bekijken zodat je een goed beeld van Kookschool Castricum krijgt. Uiteraard staan we ook op Instagram en X

illustratie van een koteletDocent Ton Mulder prijst een cursus aan

LET OP: Vanaf 2024 gaan wij stap voor stap over naar een digitale Kookschool. We geven nog steeds dezelfde cursussen, maar die zijn digitaal nog inzichtelijker en uitgebreider dan we voorheen fysiek konden bieden. Je leert er nog veel beter van en je kan herhalen zo vaak je wil. En het is bekend in het onderwijs dat van herhaling veel meer geleerd wordt dan eenmalig zien. Dus grijp die kans! Want het is ook nog eens heeeeeeel voordelig!

 

Meld je alvast <<<HIER>>> aan op onze nieuwsbrief. Dan krijg je vanzelf bericht zodra er een nieuwe cursus voor je beschikbaar is.

Zie Kookschool Castricum ook op:

facebook logo instagram logo logo X, voorheen twitter