Snijden als een Kok – GRATIS!

DEZE KOOKSHOP GEVEN WIJ JOU CADEAU! 

SNIJDEN ALS EEN KOK

Logo Kookschool CastricumIn deze krachtige VIDEO cursus leren we je de geheimen van het snijden met koksmessen onder de knie te krijgen. Je leert: snijden, antoineren, ciseleren, hakken, parten en diverse snijvormen om voortaan sneller je diner te kunnen bereiden.

EEN GESCHENK VAN KOOKSCHOOL CASTRICUM. LEES VERDER. . .

Je kunt 2 verschillende video’s bekijken.

Afbeelding van de gratis kookshop Snijden als een Kok Gratis Snijden als een Kok

Er is namelijk een versie mét snijbegeleiding (de lange video) en een versie zonder snijbegeleiding (de korte video).

Wat is het verschil? In beide gevallen betreft het de volledige cursus. Je moet dus klaar staan met je mes. Bij de lange versie laat je de video tijdens het snijden doorlopen en dan kom ik tussendoor nog met aandachtspunten en snij je verder. In de korte versie zet je op een aangegeven moment de video even stil en ga je snijden. En kijk je verder zodra je klaar bent met snijden.

Wat heb je nodig? Natuurlijk een koksmes, een kookwekkertje o.i.d. (voor de korte versie), een liniaal én (indien je hebt) een aanzetstaal om je mes scherp te houden.

Wat ga je snijden? Je hebt p.p. nodig: 2 komkommers, 1 knolselderij (een alternatief zijn grote aardappelen), 1 winterwortel (een alternatief is een bos wortelen), 1 grote prei (anders 2 kleinere), 1 sinaasappel of grapefruit, 1 ui en een tak peterselie (een alternatief is een andere soort bladkruid).

Je kan de les alleen kijken, of met je partner, vrienden, de buren of met wie dan ook. Maar wél uitsluitend in de privésfeer.

LET OP: Met grote groepen in een zaal o.i.d.  NEE. DAT IS NIET TOEGESTAAN! (neem dan eerst contact met ons op).

HEEL VEEL PLEZIER BIJ HET VOLGEN VAN DE KOOKSHOP

“SNIJDEN ALS EEN KOK”.

KLIK <<< HIER>>> VOOR DE LANGE VERSIE.

KLIK <<< HIER>>> VOOR DE KORTE VERSIE.

favicon Kookschool Castricum

Zie Kookschool Castricum ook op:

facebook logo instagram logo logo X, voorheen twitter