AANBOD KOOKSHOPS

WELKOM BIJ ONZE KOOKSHOPS!                KIJKEN & KOKEN 

witte hoge koksmuts

Onze kookshops zijn er voor iedereen want iedereen kan leren koken bij Kookschool Castricum!

Onze Kookshops staan garant voor diepgaande kennis, beleving, duidelijkheid en veel humor. Want koken moet ook gezellig zijn, toch? 

 

Stel je eens voor: Lekker de drukke dag van je af laten glijden met gezellige kookshops. Lekker lachen, – leren en tegelijk met ons meekoken. Dat is pas ontspanning! Kijken & Koken dus!

appel snijden bij Kookshop

Meld je <<< HIER>>> aan voor de nieuwsbrief dan ontvang je automatisch bericht zodra er een nieuwe Kookshop voor je beschikbaar staat, zodat je naar hartenlust kan Kijken & Koken.

ONS AANBOD: (klik  onderstaand op een kookshop voor meer informatie)

1)   SNIJDEN ALS EEN KOK   / KLIK <<<HIER>>> VOOR DE GRATIS CURSUSFILM

2)   THE PERFECT LUNCH

3)   KOKEN VOOR STUDENTEN & BEGINNERS

4)   PIZZA & PASTA 

5)   VIS TOTAAL 

6)   KIP TOTAAL 

7)   ZELF KROKETTEN MAKEN 

8)   MODERNE & MOOIE ZOMERSTAMPOTJES

9)  FEESTELIJKE SALADESCHOTELS 

10) KERSTVOORGERECHTEN

BELANGRIJKE TIP: Weet je wat de reden is waarom de meeste mensen na het werk een snelle/dure/ongezonde ‘afhaalhap’ halen? Welnu, het antwoord is simpel: Men kan niet vlot en vaardig snijden! En daardoor is het maken van een gezonde, smakelijke en snelle maaltijd voor hen een dagelijks terugkerende lijdensweg. Het duurt hen gewoonweg te lang om zelf nog te koken.

Dat geldt waarschijnlijk ook voor jou (schaam je niet! Want 99% kan niet goed snijden) en dat betekend dat jij jouw snij-beperkingen allang als een vaststaand feit hebt geaccepteerd en je er dus bij hebt neergelegd dat je levenslang veel teveel geld uitgeeft aan dure/ongezonde (afhaal-)maaltijden. Maar wil je dat eigenlijk wel? Wil je jouw lichaam voor altijd blijven voeden met alwéér zo’n afhaal Chinees, snack, pizza of smaakloze supermarkt maaltijd? Vast niet!

Denk toch eens in wat je allemaal zou overkomen als je wel professioneel zou kunnen snijden! Je zou veel geld en tijd besparen, je zou veel gezonder gaan eten en je zou veel meer plezier krijgen in koken! Als je eenmaal vlot en soepel messen aan een magneet op de wandkan snijden wordt koken juist een heerlijke vorm van ontspanning, waarnaar je uitkijkt. Zelfs na een lange werkdag.

 

 

Dus…Wat dacht je van de kookshop Snijden als een Kok? DIE KRIJG JE VAN ONS HELEMAAL GRATIS!

 

KLIK OP ONDERSTAANDE FOTO,

DAN GAAT ER EEN SNIJ-WERELD VOOR JE OPEN!

Fragment van de gratis kookshop Snijden als een KokNou ben je er echt nog niet met 1 kookshop snijtechnieken. Maar het begin is er alvast en daar doe je je voordeel mee! 

favicon Kookschool Castricum

Onze Kookshops worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursus Koken op Koksniveau en daarna volgen de opnames van onze Kookshops, Maandcursussen en Kook-Demo’s. En ten slotte komt de topcursus Zelfstandig koken op Chefsniveau geheel in beeld. Naar verwachting kan je de Kookshops in de 2e helft van 2024 downloaden. Nog even geduld dus. . .

Zie Kookschool Castricum ook op:


facebook logo instagram logo logo X, voorheen twitter