GOED & VOORDELIG

Welkom bij Kookschool Castricum!

cursusgeld besparen bij Kookschool CastricumDe prijs voor onze vernieuwde koksopleidingen, maandcursussen, kookshops en kookdemonstraties zullen enorm bij je in de smaak vallen! Zoveel voordeel!

Onze filosofie is namelijk dat wij de beste prestaties tegen de laagst mogelijke prijs willen leveren. Daar slagen wij al twaalf jaar in!


Maar het kan toch nog voordeliger! Want vanaf medio 2024 gaan wij stap voor stap digitaal van start. En dat scheelt echt enorm in jouw portemonnee! Maar ook in je reiskosten.

(klik <<<HIER>>> voor al jouw voordelen op rij!

En bovendien wordt er via KIJKEN & KOKEN vanuit onze KOOK-BIOSCOOP veel inzichtelijker les gegeven dan fysiek ooit mogelijk is.

Dus kijk je voortaan samen met ons in de potten en pannen i.p.v. in een kringetje eromheen staan (en het slechts eenmalig te beleven). Want je kunt nu voortaan herhalen zoveel je wil. Maar dat terzijde.

foto met daarop de tekst: 2 gratis lessen Koken op Koksniveau

De prijzen van onze topcursus (22 lessen, bestaande uit 44 films – theorie en praktijk) Koken op Koksniveau is al bekend en dat is voor de spotprijs van

e. 350,-  per topcursus!


Als je beide cursussen (Koken op Koksniveau en de vervolgcursus Zelfstandig Koken op Chefsniveau) digitaal volgt bespaar je een dikke e. 2.700,- en je leert bovendien nog veel meer/beter dan bij fysiek les! Wat houd je nog tegen? 

De prijzen van onze kookshops en maancursussen volgen nog. Die maken we bekend zodra deze cursussen beschikbaar voor je zijn. Maar ook dat wordt een aangename verrassing. Maar wil je alvast de Kookshop Snijden als een Kok meemaken? Dan kan dat!  Klik dan <<<HIER>>> Die krijg je alvast GRATIS!

en/of

Klik <<<HIER>>> om je aan te melden voor de nieuwsbrief, dan ontvang je vanzelf een update zodra er een nieuwe cursusfilm voor je klaar staat.

 Kookschool Castricum is heel voordelig

Lage cursuskosten bij Kookschool Castricum

Zie Kookschool Castricum ook op FACEBOOKINSTAGRAM en TWITTER.