The Perfect Lunch

ZO HOORT EEN LUNCH TE ZIJN! PERFECT DUS. . . 

De achtergrond van Ton Mulder als restaurateur en lunchroomhouder staan garant voor The Perfect Lunch! In deze leerzame en heel smakelijke kookshop demonstreert hij al zijn lunch bestsellers (zowel warme als koude bereidingen). 

Je leert hoe je prachtige opgemaakte borden maakt met heerlijke luxe broodjes gevuld met o.a. Carpaccio, Geitenkaas-gezond, Lauwwarme ham, Tomaat-mozzarella, Gezond, Provençaalse Kip en meer. Laat je verrassen! Oh ja, hou er rekening mee dat we het nu wel hebben over ‘broodjes’, maar elk ‘broodje’ is een wel complete lunchmaaltijd! Dat eet je niet ‘zomaar’ even op. Voortaan verwen je je gasten op restaurantniveau!

En dat alles wordt ook nog vergezeld van heerlijke delicate sauzen en dat wordt je ook op leuke en leerzame wijze in beeld gebracht. 

 

 

 

 

 

April 2023 – Onze Kookshops worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar. . . Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursussen Koken op Koksniveau en de vervolgcursus Zelfstandig Koken op Chefsniveau. Daarna volgen de opnames van onze Kookshops en Maandcursussen. En ten slotte de Kook-Demo’s. Naar verwachting kan je de Kookshops in de 1e helft van 2024 downloaden. Nog even geduld dus. . .

Zie Kookschool Castricum ook op FACEBOOKINSTAGRAM en TWITTER.