The Perfect Lunch

logo kookschool Castricum

ZO HOORT EEN LUNCH TE ZIJN! PERFECT DUS. . . 

De achtergrond van Ton Mulder als slager/chef-kok en lunchroomhouder staan garant voor The Perfect Lunch! In deze leerzame en heel smakelijke kookshop demonstreert hij al zijn lunch bestsellers (zowel warme als koude bereidingen). 

Je leert hoe je prachtige opgemaakte borden maakt met heerlijke luxe broodjes gevuld met o.a. Carpaccio, Geitenkaas-gezond, Lauwwarme ham, Tomaat-mozzarella, Gezond, Provençaalse Kip en meer. Laat je verrassen! Oh ja, hou er rekening mee dat we het nu wel hebben over ‘broodjes’, maar elk ‘broodje’ is een wel complete lunchmaaltijd! Dat eet je niet ‘zomaar’ even op. Voortaan verwen je je gasten op restaurantniveau! 

En dat alles wordt ook nog vergezeld van heerlijke delicate sauzen en dat wordt je ook op leuke en leerzame wijze in beeld gebracht. 

Belegd broodje van The perfect lunchlunch bij kookschool castricum

 

 

 

 

baquette met carpaccio

 

Ten slotte – Onze Kookshops worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursus Koken op Koksniveau en daarna volgen de opnames van onze Kookshops, Maandcursussen en Kook-Demo’s. En ten slotte komt de topcursus Zelfstandig koken op Chefsniveau geheel in beeld. Naar verwachting kan je de Kookshops in de 2e helft van 2024 downloaden. Nog even geduld dus. . .

Zie Kookschool Castricum ook op:

facebook logo instagram logo logo X, voorheen twitter