Vis Totaal

Diverse vissoorten op een viskraam

Wil je voortaan goedkoop uit zijn voor heerlijke vis? Leer de vis dan zelf fileren en op verschillende manieren bereiden met de kookshop Vis Totaal!

KIJKEN & KOKEN

We laten je het heel goed zien zodat jij vis voortaan ook beheerst. Bovendien kan het niet verser. Maar we gaan niet alleen fileren, nee, tuurlijk niet, het belangrijkste komt dan nog! We gaan de vis op flink wat verschillende manieren bereiden en wij weten zeker dat je nooit had gedacht dat een en dezelfde vis zoveel verschillende smaken herbergt. Laat staan als we 5 soorten gaan bereiden. Een heel leerzame, smakelijke en krachtige vis-totaal kookshop dus! 

Ton Mulder leert cursisten zalm fileren

Ten slotte – Onze Kookshops worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursus Koken op Koksniveau en daarna volgen de opnames van onze Kookshops, Maandcursussen en Kook-Demo’s. En ten slotte komt de topcursus Zelfstandig koken op Chefsniveau geheel in beeld. Naar verwachting kan je de Kookshops in de 2e helft van 2024 downloaden. Nog even geduld dus. . .

Zie Kookschool Castricum ook op:

facebook logo instagram logo logo X, voorheen twitter