BESTEL PUURST VAN TOP-CHEF JONNIE BOER

KOOKSCHOOL CASTRICUM GAAT VOORTAAN VOOR ‘PUURST’

Op uitnodiging van Jonnie en Thérèse Boer van (3*** De Librije), waren wij onlangs bij hen in Librije’s Winkel voor het schitterende boek: PUURST.

PUURST is na PUUR en PUURDER het derde boek van Jonnie en Thérèse Boer, waarmee hun culinaire trilogie voltooid is.

Kookschool Castricum vindt PUURST het meest creatieve en inspirerende kookboek dat er is. Al is het woord kookboek niet helemaal op zijn plaats. Het zou als kunstkijkkookboek betitteld kunnen worden.

Het is een lust voor het oog (met zelfs 3D foto’s) en staat bol van oog- en tongstrelende maar vooral heel bijzondere, eerlijke en pure recepturen. Maar het is nog meer dan dat want er staan schitterende door Ronald Giphart opgetekende belevingen in over de evolutie en revolutie van de (Nederlandse) smaak. Het is zoals Jonnie en Thérèse het zelf omschrijven, hun magnum opus van 432 pagina’s dik en ruim 3 kilo zwaar. Een echte ‘must have’ dus!

We zijn dan ook bijzonder verheugd dat PUURST via Kookschool Castricum verkrijgbaar is.

Wil je PUURST inzien? Dat kan!

Wij beschikken over een heel bijzonder vormgegeven boekenstandaard met een speciaal inkijkexemplaar van PUURST, welke is vergezeld van een QR-code. Bezoekers (op afspraak!) en cursisten van Kookschool Castricum die PUURST willen aanschaffen kunnen bij ons de QR-code inscannen en vervolgens rechtstreeks bestellen.

WIL JE PUURST DIRECT BESTELLEN? KLIK DAN OP DE FOTO HIERONDER!

PUURST kost €. 75,- en dat is het dik waard!.

 

Op 3 juni jl. werd PUURST ten doop gehouden en werd het eerste exemplaar uitgereikt aan Johan Cruyff die hiervoor speciaal uit Spanje was gekomen. De uitreiking vond plaats tijdens het internationale culinair congres in Zwolle; Chef Revolution 2012.

Klik <<<HIER>>> voor de film ervan.