SCHRIJF JE IN VOOR DE CURSUS: KOKEN OP KOKSNIVEAU. WE STARTEN IN APRIL!

De meest gegeven cursussen bij Kookschool Castricum zijn:  Koken op Koksniveau en de vervolgcursus daarop:  Zelfstandig Koken op Chefsniveau. En dat is niets voor niets want in deze cursussen leren wij je koken als een echte kok en dat is daadwerkelijk een bijzondere verrijking van je culinaire plezier!

VOOR WIE? Nou, letterlijk voor iedereen is de cursus Koken  Koksniveau geschikt! Of je nu nog nauwelijks kan koken of juist heel goed. Wij brengen iedereen tot op koksniveau! Het enige dat wij jou vragen is jouw inzet en motivatie om goed, bekwaam en vlot te willen leren koken als een kok. Bovendien is deze cursus echt heel boeiend en wordt gehouden in een gezellige setting.

In 2019 geven wij in totaal twaalf van deze topcursussen!  In januari 2019 gingen er 5 cursussen van start! En in april 2019 gaan er 3 van start. (er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij voor de woensdagmiddagcursus die op 17 april as. van start gaat).

Lees s.v.p. verder na de foto’s

2014_08_23_1858table-d-hotes2_grdcropped-Kookschool-Castricum_201.jpgcropped-Kookschool-Castricum_3.jpgKookschool Castricum - eindmenu DOMI juli 2014 (35)Kookschool Castricum - 7Kookschool Castricum_2541Kookschool Castricum_2554Kookschool Castricum_25

Als je wilt starten in april 2019 klik dan <<<HIER>>> om jezelf in te schrijven of <<<HIER>>> voor informatie. (Wees er snel bij, want we zijn doorgaans snel volgeboekt)

Maar als je overweegt om in september 2019 of januari 2020 de cursus Koken op Koksniveau (of de cursus Zelfstandig Koken op Chefsniveau te willen gaan volgen dan kan je nu al – geheel vrijblijvend – op onze wachtlijsten inschrijven. Klik dan <<<HIER>>>.

Je voordeel is dat de mensen die op de wachtlijst staan de eerste keuze krijgen om de cursus te gaan volgen (je wordt namelijk op de hoogte gesteld voordat Kookschool Castricum e.e.a. openbaar maakt).

We geven je deze mogelijkheid omdat Kookschool Castricum steeds beter bezocht wordt en de cursussen steeds sneller zijn volgeboekt. Dus wat let je?

Kortom…je geeft jezelf een culinaire voorsprong!

De cursussen worden ieder jaar gegeven vanaf januari, april/mei en september.

KLIK <<<HIER>>> VOOR ALLE INFORMATIE OVER DE CURSUS KOKEN OP KOKSNIVEAU EN KLIK <<<HIER>>> VOOR ALLE INFORMATIE OVER DE CURSUS ZELFSTANDIG KOKEN OP CHEFSNIVEAU.

Kookschool Castricum_2554Kookschool Castricum_2785Kookschool Castricum_2815Kookschool Castricum - kookshop Het Half Varken (32)Kookschool Castricum_2922Les 1 - 07-01-2016 (1)

Reacties zijn gesloten.