DOE MEE MET DE CURSUS: KOKEN OP KOKSNIVEAU. WE STARTEN IN SEPTEMBER 2019, JANUARI EN APRIL 2020

De meest gegeven cursussen bij Kookschool Castricum zijn:  Koken op Koksniveau en de vervolgcursus daarop:  Zelfstandig Koken op Chefsniveau. En dat is niets voor niets want in deze cursussen leren wij je koken als een echte kok of chef-kok dat is daadwerkelijk een bijzondere verrijking van je culinaire plezier!


VOOR WIE? Nou, letterlijk voor iedereen is de cursus Koken op Koksniveau geschikt! Of je nu nog nauwelijks kan koken of juist heel goed. Wij brengen iedereen tot op koksniveau! Het enige dat wij jou vragen is jouw inzet en motivatie om goed, bekwaam en vlot te willen leren koken als een kok. Bovendien is deze cursus echt heel boeiend en wordt gehouden in een gezellige setting.

In 2019 geven wij in totaal twaalf van deze topcursussen!  In januari 2019 gingen er vijf cursussen van start en in april 2019 drie. Deze cursussen zijn volgeboekt. Maar in september vangen er weer 4 nieuwe cursussen aan!

Lees s.v.p. verder na de foto’s

2014_08_23_1858table-d-hotes2_grdcropped-Kookschool-Castricum_201.jpgcropped-Kookschool-Castricum_3.jpgKookschool Castricum - eindmenu DOMI juli 2014 (35)Kookschool Castricum - 7Kookschool Castricum_2541Kookschool Castricum_2554Kookschool Castricum_25

Als je wilt starten in september dan is het goed om te weten dat wij de cursussen eerst aanbieden aan mensen die hiervoor op de wachtlijst staan. Zij worden de komende weken benaderd. Pas daarna – indien nog plaats vrij – kan je hier nog even komen kijken om je in te schrijven middels een link.

Maar als je overweegt om in januari 2020 of april 2020 de cursus Koken op Koksniveau (of de cursus Zelfstandig Koken op Chefsniveau te willen gaan volgen dan kan je nu al – geheel vrijblijvend – op onze wachtlijsten inschrijven. Klik dan <<<HIER>>>.

Je voordeel is dat de mensen die op de wachtlijst staan de eerste keuze krijgen om de cursus te gaan volgen (je wordt namelijk op de hoogte gesteld voordat Kookschool Castricum e.e.a. openbaar maakt).

We geven je deze mogelijkheid omdat Kookschool Castricum steeds beter bezocht wordt en de cursussen steeds sneller zijn volgeboekt. Dus wat let je?

Kortom…je geeft jezelf met de (vrijblijvende) wachtlijst een culinaire voorsprong!

De cursussen worden ieder jaar gegeven vanaf januari, april/mei en september.

KLIK <<<HIER>>> VOOR ALLE INFORMATIE OVER DE CURSUS KOKEN OP KOKSNIVEAU EN KLIK <<<HIER>>> VOOR ALLE INFORMATIE OVER DE CURSUS ZELFSTANDIG KOKEN OP CHEFSNIVEAU.

Kookschool Castricum_2554Kookschool Castricum_2785Kookschool Castricum_2815Kookschool Castricum - kookshop Het Half Varken (32)Kookschool Castricum_2922Les 1 - 07-01-2016 (1)

Reacties zijn gesloten.