Vleestechnieken en Bereidingen e. 185,-

Kijk op onze kookagenda of deze MaandCursus er bij staat. Want wij geven maandelijks wisselende cursussen uit ons assortiment.

Inschrijven voor een MaandCursus doe je <<< HIER >>>

Doelgroep: Iedereen die meer wil leren van vlees en de heerlijkste bereidingen

cursuskosten:            4 weken €. 185,-

(Hou er rekening mee dat je vleesgerechten mee naar huis neemt en trek dat dan in gedachten van de cursuskosten af. Je hoeft immers een tijdje niet meer naar de slager en dat scheelt!).

Programma:

week 1: In deze les leren we je o.a. om een lamsschouder uit te benen, te ontvliezen, te pareren, uit te snijden, farce te maken en op te binden tot gevulde rollade. En geven we bereidingstips. Het resultaat neem je mee naar huis.

Week 2: Deze week behandelen we: Biefstuk. Wat is nou biefstuk en hoe maak je dat nou het beste klaar? Dat zullen we proeven! Maar ook leer je in deze les van alles over de karbonade, de koteletten, de filets, schnitzels en nog meer. Wat dacht je van een Kotelet Suisse? 

Week 3: Deze les gaan we je leren pikeren. Doe je dat normaliter met wild, doen wij het met kip om de kosten van de cursus laag voor je te houden. Nu we dan toch met kip bezig zijn, leren we je die verdelen, ontbenen we de poten en maken gegrilde kipfilet met een poot van farce. 2 kippen per persoon, dus je kunt je hart ophalen en thuis komen met smakelijke gerechten. En wat dacht je van…vullen?

Week 4: In deze les het wat meer fijnere werk zoals het maken van een heerlijke Paté en Croute. Maar daar blijft het niet bij en wat er dan nog meer is houden we nog even als een verrassing.

INSCHRIJVEN? KLIK <<<HIER>>>