MiniCursus: Kook Je Fit e. 135,-

Kijk op onze kookagenda of deze MiniCursus er bij staat. Want wij geven maandelijks wisselende cursussen uit ons assortiment.

Inschrijven voor Kook Je Fit doe je <<< HIER >>>

Doelgroep: Iedereen die evenwichtiger wil gaan koken

Tussendoor instappen? Nee, niet mogenlijk!

cursuskosten:            3 weken €. 135,-

Het wordt ons regelmatig gevraagd “Is er nou niet zoiets dat je én lekker én gezond én gevarieerd én niet al te moeilijk én zonder steeds aan je lijn te hoeven denken én, én , én…. KAN KOKEN??? Dus gewoon FIT zijn en FIT blijven?

Een heel andere kookstijl dus? Of beter gezegd je oude vertrouwde kookstijl zodanig aanpassen dat aan bovenstaande voldaan wordt? Ja, dat kan! Het vraagt weliswaar een iets andere denkwijze in de keuken maar dat went snel.

Graag zetten we dat met jou eens helder op een rij, want we moeten wel iets van je weten. Ben je een snelle verbrander, als je wel eens aankomt is dat van suiker of van vet of van beiden. Heb je een zittend leven of juist heel bewegend? En zo hebben we nog wel wat meer vragen en passen dat in de cursus op jouw persoonlijke kooksituatie aan.

Begrijp ons niet verkeerd, dit is geen cursus om af te vallen maar eerder een cursus om (h)eerlijk te kunnen eten en niet aan te komen. Gewoon FIT blijven dus.

Om jou een andere kookstijl aan te leren hebben wij 3 lesavonden nodig. Een MINI-maandcursus dus, met de eerste avond ook wat intake vragen (daar doen we niet de hele avond over, want we willen graag snel met jou aan de kookslag!). Doe je mee?

KLIK <<<HIER>>> OM JE IN TE SCHRIJVEN