INSCHRIJFFORM. CURSUS

inschrijving:

voor- en achternaam (verplicht)

manvrouwUw email (verplicht)

Maak een keuze (verplicht):

Voor welke maandcursus wil je inschrijven of wil je een vraag stellen?: (indien er in een maand verschillende cursussen gegeven worden zijn desgewenst meerdere keuzes mogelijk)

Wachtlijst Snij- en Basistechnieken Koken in (datums nu nog niet bekend, vermoedelijk 2e helft 2019) LET OP: ER IS EEN WACHTLIJSTSTOP VANWEGE TE OMVANGRIJKE BELANGSTELLING, WE KUNNEN MOMENTEEL DE INSCHRIJVINGEN OP DE WACHTLIJST NIET VERWERKENWachtlijst overige maandcursussen, schrijf in het vrije invulvak s.v.p. welke maandcursus jij wil gaan volgen OOK HIERVOOR BESTAAT EEN LANGE WACHTTIJD VANWEGE OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Kookschool Castricum:

inschrijving:

Als je hebt aangevinkt dat je je wilt inschrijven dan is deze inschrijving bindend (Geldt niet voor het stellen van vragen, vink het juiste selectievakje aan!). Aan de hand van deze inschrijving sturen wij je binnen enkele dagen een e-mail toe met een factuur. Dit doen wij echter pas zodra er 3 inschrijvingen binnen zijn (= het minimaal benodigde aantal deelnemers om een cursus doorgang te laten vinden. Mocht een cursus door te weinig inschrijvingen onverhoopt niet doorgaan - waarvan je tijdig bericht krijgt - dan vervalt de inschrijving automatisch). Heb je nog vragen of opmerkingen, dan kan je die hieronder aan ons stellen. In ieder geval alvast hartelijk dank voor je inschrijving en/of belangstelling.

Anti spam code:captcha