INSCHRIJFFORM. CURSUS

  inschrijving:

  voor- en achternaam (verplicht)

  manvrouw  Uw email (verplicht)

  Maak een keuze (verplicht):

  Voor welke maandcursus wil je inschrijven of wil je een vraag stellen?: (indien er in een maand verschillende cursussen gegeven worden zijn desgewenst meerdere keuzes mogelijk)

  Tijdelijk zijn er geen maandcursussen beschikbaar vanwege de vele cursussen Koken op Koksniveau (en de vervolgcursus daarvan) alsmede door de 13 weken (1e lockdown 2020) en 22 weken sluiting (2e lockdown 2021) vanwege de coronacrisis. Hierdoor (we moeten een inhaalslag maken i.v.m. onderbroken cursussen) zullen de maandcursussen tijdelijk niet gegeven kunnen wordenJa, ik wil voortaan de nieuwsbrief ontvangen

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Kookschool Castricum:

  inschrijving:

  Als je hebt aangevinkt dat je je wilt inschrijven dan is deze inschrijving bindend (Geldt niet voor het stellen van vragen, vink het juiste selectievakje aan!). Aan de hand van deze inschrijving sturen wij je binnen enkele dagen een bevestiging (via e-mail) toe. De factuur ontvang je 2 weken voor aanvang van de cursus. Mocht een cursus door te weinig inschrijvingen onverhoopt niet doorgaan - waarvan je tijdig bericht krijgt - dan vervalt de inschrijving automatisch). Heb je nog vragen of opmerkingen, dan kan je die hieronder aan ons stellen. In ieder geval alvast hartelijk dank voor je inschrijving en/of belangstelling.

  Anti spam code:captcha