Kijk op onze kookagenda of deze MaandCursus er bij staat. Want wij geven maandelijks wisselende cursussen uit ons assortiment.
Inschrijven voor een MaandCursus doe je <<< HIER >>>
Doelgroep: de hobby-kok die graag iets bijzonders op tafel wil zetten
Tussendoor instappen? Ja, dat kan!
Eenmalige cursuskosten: 4 weken €. 170,-
3 weken €. 135,- / 2 weken €. 95,- / 1 week €. 50,-
(hou er rekening mee dat je een 3 Gangen Menu mee naar huis neemt dat de volgende dag goed te regenereren is, trek dat in gedachten van de cursuskosten af! Koopje!).
We beginnen de menulessen steevast met uitleg van de receptuur en hoe e.e.a. te bereiden. Het zijn pittige menu’s en wij houden rekening dat de lessen misschien een half uurtje kunnen uitlopen. Wij raden je aan om materiaal mee te nemen om de door jouw gemaakte gerechten te kunnen vervoeren naar huis, want je kunt bij wijze van spreken direct aan tafel.
Na het volgen van deze cursus ben je in staat om deze menu’s voortaan zelf te bereiden.
Alle menu’s bestaan uit een voorgerecht, hoofdgerecht met een telkens wisselend rijst/aardappelgerecht, bijpassende saus en nagerecht. Hieronder een verkort overzicht.
Programma:
week 1: Zalmtartaartje, gevulde parelhoen en tarte tatin
Week 2: Mousse van gerookte vis, eendenborst en kaneel bavarois
Week 3: Carpaccio van vis, varkensmedaillons en appeltaartje/vanille
Week 4: Niçoise salade, saté van Victoria baars en sabayon met fruit
INSCHRIJVEN DOE JE <<<HIER>>>