KookDemo: De Lekkere Trek e. 22,50

Kijk op onze kookagenda of deze KookDemo er bij staat. Want wij geven maandelijks wisselende KookDemo’s  uit ons assortiment.

Inschrijven voor een KookDemo doe je <<< HIER >>>

Weliswaar hebben we allemaal zo rond de jaarwisseling en voorafgaand aan de zomervakantie goede voornemens (en denken we bijna allemaal dat er links/rechts wel een onsje af mag) maar zo ’tussendoor” begint het weer een beetje te kriebelen…………..dus ben je weer op zoek naar iets ‘echt’ lekkers. JE HEBT WEER LEKKERE TREK!

Nu is het voor Kookschool Castricum een koud kunstje om je super gezonde lekkernijen te leren maken maar zoals gezegd….je wil zo af en toe juist wel wat “bite in de buik”. Dus pakken we het anders aan en wel zo:

Hoe zou je het vinden dat als je dan toch lekkere trek krijgt, dat het dan van uitzonderlijke kwaliteit is?

Wil je nou ook eens zien/weten/beleven hoe de professionele saucijzenbroodjes gemaakt worden? Wil je zelf (o.a. garnalen)kroketten, bitterballen, kipnuggets en frikandellen leren maken en nog veel meer?

Nou…kom dan snel naar deze smakelijke KookDemo want wij gaan je de geheimen onthullen, ga je proeven, genieten en meedoen. En het resultaat van dat alles is dat jij voortaan gaat genieten van haute cuisine-‘snacks’ waarop jij invloed hebt en die dus veel minder ongezond worden dan die kleddervette supermarkthapjes (maar wel veeeeeel lekkerderderder).

INSCHRIJVEN DOE JE <<<HIER>>>