High Tea & Club Sandwiches

Wow!!! Dit is leuk (en lekker)! In deze KookDemo gaan we alles uit de kast trekken om jou een fantastische High Tea te leren maken met o.a. scones, cupcakes, sandwiches, hartige hapjes en echt heel veel meer (zowel warm als koud).High teaHigh Tea wordt op de foto genomen

 

 

 

 

 

 

 

In het tweede gedeelte van de Kook-Demo leren we je de geheimen van de CLUB SANDWICH kennen. Niet alleen de vullingen maar ook de bijpassende sausjes en natuurlijk het vitaminerijke groen en de perfecte opmaak.

Club sandwiches

Er zal een kookwereldje voor je open gaan, je leert er veel van maar om te leren zal je tijdens het KIJKEN & KOKEN wel moeten meedoen om daarna al dat lekkers te proeven. Nou da’s geen straf, toch?

April 2023 – Onze Kook-Demo’s worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar. . . Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursussen Koken op Koksniveau en de vervolgcursus Zelfstandig Koken op Chefsniveau. Daarna volgen de opnames van onze Kookshops en Maandcursussen. En ten slotte de Kook-Demo’s. Naar verwachting kan je de Kook-Demo’s in de 2e helft van 2024 downloaden. Nog even geduld dus. . .


HIERONDER EEN FOTO IMPRESSIE VAN DE KOOKSHOP: HIGH TEA & CLUB SANDWICHES

Zie Kookschool Castricum ook op FACEBOOKINSTAGRAM en TWITTER.