CURSUS ‘ZELFSTANDIG KOKEN OP CHEFSNIVEAU’

Onze cursussen: ZELFSTANDIG KOKEN OP CHEFSNIVEAU (waarmee wij in 2014 voor het eerst van start gingen als vervolgcursus van Koken op Koksniveau) zijn heel snel volgeboekt  En daar zijn wij trots op! Uiteraard gaan wij deze TopCursus vanaf 2023 weer geven maar dan volgens een nieuwe werkwijze én vanaf onze nieuwe locatie.

Wij verwachten medio 2023 hiermee van start te gaan. 

INFORMATIE:

Kookschool Castricum_8                                           Kookschool Castricum_6

De hoogste opleiding die Kookschool Castricum je kan bieden is de cursus:

ZELFSTANDIG KOKEN OP CHEFSNIVEAU (niveau goud)

Dit is onze vervolgcursus op de cursus: Koken op Kokniveau (niveau zilver) maar ook bestemd voor iedereen die elders al een koksopleiding heeft gevolgd.

Deze cursus is NIET geschikt voor beginners (ga dan beslist voor de cursus Koken op Koksniveau)

KOOKSCHOOL CASTRICUM - Zelfstandig werkend kok (1)Na deze cursus kun je functioneren als een uiterst bekwaam en allround horeca-kok. Wij noemen dat terecht “NIVEAU GOUD” Want beter kan het echt niet worden!

Het is geen gemakkelijke cursus (wel een fantastische cursus om te volgen) en zit boordevol bijzondere kooktechnieken. 

kookmeester-kookcursus-ton-mulder

Er wordt o.a. gebruik gemaakt van buitengewone ingrediënten, want na deze cursus mogen de ingrediënten die een zelfstandig allround Chef moet kennen en moet kunnen bereiden, geen geheimen meer voor jou hebben.

cropped-IMG_0231.jpg

De cursus is veel uitgebreider dan bij de cursus Koken op Koksniveau want er worden steevast (buiten het drie gangen diner) 1 of 2 extra gerechten gemaakt. Natuurlijk begint de iedere les met een theoretische uitleg van het menu, dat is noodzakelijk om de les goed in praktijk te kunnen brengen.

cropped-IMG_0229.jpg

De cursus duurt (evenals bij Koken op Koksniveau) 22 lessen.

KOOKSCHOOL CASTRICUM - BORD DRESSEREN

 

WAT KOST DE CURSUS ZELFSTANDIG KOKEN OP CHEFSNIVEAU?

Zoals hierboven al werd geschreven, is “Zelfstandig Koken op Chefsniveau” niet zomaar een cursusje. Maar een topcursus! Maar gelukkig NIET tegen een top prijs! Want het extra leuke voor jou is dat de nieuwe werkwijze van Kookschool Castricum de prijs van deze topcursus heel laag kan houden!!!

“Hoe laag?” Dat laten we je pas weten zodra we in 2023 weer van start gaan! 

Maar het verheugt ons bijzonder dat we er in geslaagd zijn om de nieuwe cursuskosten extreem laag voor je te houden.

 

 

Nou was Kookschool Castricum altijd al scherp in prijs. Wij hebben onze overheadkosten namelijk altijd zeer laag weten te houden. Maar zodra we onze nieuwe cursuskosten in 2023 aan je bekend gaan maken dan zal je zeer positief verrast worden!


Hieronder tref je tijdelijk nog een overzicht aan van de cursuskosten zoals het was in de ‘oude setting’ tot 2022. Onthoud deze prijzen goed en je zult binnenkort verbaasd zijn (want wij doen niet aan inflatie maar aan deflatie).

Onze cursuskosten waren:

De kosten van deze cursus zijn (en daarmee zijn wij de voordeligste van Nederland!):

Bij betaling ineens: e. 1767,50 (komt neer op e. 80,- per les)

Bij betaling in 2 termijnen e. 907,50 (komt neer op e. 82,50 per les)

Bij betaling in 4 termijnen e. 467,50 (komt neer op e. 85,- per les)

ALS JE TIJDIG GEINFORMEERD WIL WORDEN WANNEER DE CURSUS ZELFSTANDIG KOKEN OP CHEFSNIVEAU WEER VAN START GAAT, KLIK DAN <<<HIER>>> OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF.