CURSUS ‘ZELFSTANDIG KOKEN OP CHEFSNIVEAU’

Onze cursussen: ZELFSTANDIG KOKEN OP CHEFSNIVEAU (waarmee wij in 2014 voor het eerst van start gingen) zijn heel snel volgeboekt  En daar zijn wij trots op! Uiteraard geven wij sindsdien deze top-cursus diverse keren per jaar zo ook in 2021 en 2022!

In 2021 geven wij deze cursussen opnieuw vanaf 13 mei (op de donderdagavond) (VOL)

Je kan je op dit moment al (vrijblijvend!) inschrijven op onze wachtlijst voor de cursussen van 2022 zodat je t.z.t. door ons als eerste benadert wordt met de vraag of je mee wil gaan doen alvorens wij de cursussen openbaar toegankelijk maken. 

Klik <<<HIER>>> om jezelf op de wachtlijst te zetten.

INFORMATIE:

Kookschool Castricum_8                                           Kookschool Castricum_6

De hoogste opleiding die Kookschool Castricum je kan bieden is de cursus:

ZELFSTANDIG KOKEN OP CHEFSNIVEAU (niveau goud) en dit is onze vervolgcursus op de cursus: Koken op Kokniveau (niveau zilver) maar ook bestemd voor iedereen die elders al gediplomeerd is geraakt.

KOK NIVEAU 3 - KOOKSCHOOL CASTRICUM

In 2020 starten wij deze cursus in mei (er lopen nog 2 cursussen vanaf 2019 tot april)

KOOKSCHOOL CASTRICUM - Zelfstandig werkend kok (1)Na deze cursus kun je functioneren als een uiterst bekwaam en allround horeca-kok. Wij noemen dat terecht “NIVEAU GOUD” Want beter kan het echt niet worden!

Het is geen gemakkelijke cursus (wel een fantastische cursus om mee te maken) en zit boordevol bijzondere kooktechnieken. Een vlotte snijvaardigheid is wél vereist want er wordt o.a. op tempo gekookt. (noot: twijfel je of jouw (mes)vaardigheden bij Koken op Koksniveau voldoende zijn ontwikkeld om deze cursus te kunnen volgen, neem dan contact op met Ton Mulder per e-mail of op 06-21565235. Je krijgt persoonlijk advies).

kookmeester-kookcursus-ton-mulder

Er wordt o.a. gebruik gemaakt van buitengewone ingrediënten, want na deze cursus mogen de ingrediënten die een zelfstandig allround Chef moet kennen en moet kunnen bereiden, geen geheimen meer voor jou hebben.

cropped-IMG_0231.jpg

De cursus duurt per les een half uur langer dan bij Koken op Koksniveau want er worden steevast (buiten het drie gangen diner) 1 of 2 extra gerechten gemaakt. Natuurlijk begint de les met een theoretische uitleg van het menu, dat is noodzakelijk om de les goed in praktijk te kunnen brengen.

cropped-IMG_0229.jpg

De cursus duurt (evenals bij Koken op Koksniveau) 22 weken.

KOOKSCHOOL CASTRICUM - BORD DRESSEREN

Daarbij is het goed om te weten dat Kookschool Castricum CRKBO geregistreerd is (CRKBO = Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) en daarom zijn onze opleidingen vrijgesteld van BTW, dus voordeel voor jou!

De kosten van deze cursus zijn (en daarmee zijn wij de voordeligste van Nederland!):

Bij betaling ineens: e. 1767,50 (komt neer op e. 80,- per les)

Bij betaling in 2 termijnen e. 907,50 (komt neer op e. 82,50 per les)

Bij betaling in 4 termijnen e. 467,50 (komt neer op e. 85,- per les)

De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld, dus wie het eerst is…..(maximaal 9 deelnemers).

Kookschool Castricum vulpenBetaling hoeft pas plaats te vinden uiterlijk 1 week voor aanvang van de cursus, dus je kan je alvast inschrijven (Klik <<<HIER>>>)

Lees onze voorwaarden (klik hier) nog eens goed door en besef dat je bij non-verschijnen of gedeeltelijke afname van de cursus wél het volledige cursusgeld verschuldigd bent!

BIJZONDERHEDEN: In de cursus zijn thee/koffie/water inbegrepen.

 

Heb je vragen, klik dan <<<HIER>>> of bel 06-215 65 235