INSCHRIJFPAGINA UITSLUITEND VOOR WACHTENDEN T.B.V. DE CURSUSSEN V/A JANUARI 2021

aaaBeste Kookliefhebber,

Je hebt er lang op gewacht! Maar dan eindelijk ontving je zojuist email-bericht van Kookschool Castricum dat de cursussen Koken op Koksniveau in januari 2021 van start gaan! En omdat jij op onze wachtlijst staat krijg je voorrang om je nu echt in te schrijven.

Bij het inschrijven op de wachtlijst had je de mogelijkheid om aan te geven wanneer jij het liefste de cursus zou willen volgen (welke dag en welke dagdeel) en uiteraard hebben wij met de agendering van de cursussen daarmee zoveel mogelijk rekening gehouden (de meeste stemmen gelden). Daarom kunnen we as. januari niet iedereen met zijn/haar voorkeur van dienst zijn omdat er in januari ook nog lopende cursussen zijn die doorlopen tot april 2021. Ook is het zo dat de mensen die het langst op de wachtlijst staan als eerste door ons benadert worden.

Maar schikt ons januari-aanbod je niet? Dan is het goed om te weten dat we vanaf april 2021 weer van start gaan. In totaal geven wij negen opleidingen in zowel 2020 als 2021. 

HOE JE KAN INSCHRIJVEN OF HOE JE JOUW WACHTLIJSTINSCHRIJVING KAN VERZETTEN, LEES JE VERDER OP DEZE PAGINA!

 

HOE SCHRIJF JE IN?

Welnu, dat is heel eenvoudig, maar enige haast is geboden! Als je wil meedoen met een van de cursussen die in januari van start gaan, replay dan de zojuist door jou ontvangen e-mail met de mededeling voor welke cursus je kiest. Print dan het meegestuurde inschrijfformulier uit, vul het in en verzend alleen de eerste 2 pagina’s binnen 1 week naar Kookschool Castricum (dat mag per post, per scan of per foto). Vanaf dat moment heb je 14 dagen bedenktijd maar ben je wel vast zeker van je plaats!      Je ontvangt dan van ons een bevestiging dat e.e.a. goed werd ontvangen en dat je cursus plaats gereserveerd is (onder voorbehoud van jouw 14 dagen bedenktijd).

Ontvangen wij binnen 1 week niets van je dan gaan we ervan uit dat we met permissie de volgende persoon op de wachtlijst kunnen gaan benaderen.

VERZENDGEGEVENS:

Per post: Kookschool Castricum, De Loet 90 1902 BL Castricum

Per scan, foto: e-mail naar info@kookschoolcastricum.nl of WhatsApp naar 06-215 65 235

HOE NU TE HANDELEN ALS JE (NOG) NIET WIL INSCHRIJVEN MAAR WEL OP DE WACHTLIJST WIL BLIJVEN?

Voor geval je NIET kan meedoen aan bovenstaande cursussen maar wel op de wachtlijst wil blijven. Laat ons dat dan ook direct weten!. Klik daarvoor <<<HIER>>>. Dan zullen wij jouw huidige inschrijving op de wachtlijst overzetten naar een vervolg wachtlijst-inschrijving (al sluit je dan wel weer achteraan bij, want ook voor die cursussen is al een wachtlijst).  

Oh ja…laat je niets van je weten (en dat ben je natuurlijk ook niet verplicht) dan zullen we je voor de latere cursussen vanzelfsprekend niet meer benaderen.

KOOKSCHOOL CASTRICUM HOOPT VAN HARTE OM JE IN JANUARI 2021 TE MOGEN VERWELKOMEN ALS CURSIST!