INSCHRIJFFORM. KOKSNIVEAU

  inschrijving:

  [text your-subject "Koken op Koksniveau]

  voor- en achternaam (verplicht)

  manvrouw  Uw email (verplicht)

  Hoe wil je de cursus Koken op Koksniveau of de vervolgcursus Zelfstandig Koken op Chefsniveau betalen? (verplicht):
  in 1 termijn2 termijnen4 termijnen

  Maak hieronder jouw keuze kenbaar: (LET OP: Het aanvink-hokje staat vòòr de desbetreffende cursus geplaatst. Kruis/vink dus zorgvuldig aan. Of vul onderaan deze pagina in het tekstvak voor de zekerheid ook nog even in welke cursusdag en dagdeel je de cursus wil volgen. Bij twijfel kun je ons ook mailen op info@kookschoolcastricum.nl).

  LET OP: Vanwege onze verhuizing naar een andere locatie, een omvangrijke verbouwing en aansluitend de implementatie van een geheel nieuwe werkwijze is inschrijven momenteel NIET mogelijk. Excuus hiervoor!HOU ME OP DE HOOGTE WANNEER DE VIDEOCURSUSSEN KOKEN OP KOKSNIVEAU VAN START GAAN (naar verwachting einde 2022/begin 2023)HOU ME OP DE HOOGTE WANNEER DE VIDEOCURSUSSEN ZELFSTANDIG KOKEN OP CHEFSNIVEAU VAN START GAAN (naar verwachting medio 2023)


  Heb je hierboven aangekruist dat je inschrijft voor de cursus Koken op Koksniveau of Zelfstandig Koken op Chefsniveau dan geldt het volgende:

  Deze inschrijving is nog niet bindend. Maar we reserveren hiermee wel alvast direct een cursusplaats voor jou!

  Dat is echter een tijdelijke reservering want aan de hand van deze inschrijving sturen wij je op korte termijn een e-mail toe met een bijlage; namelijk een "officieel" inschrijfformulier (niets ontvangen? kijk in dan in de map ongewenste e-mail, vanwege de meegestuurde bijlage), waarvan we je dan vriendelijk verzoeken het inschrijfformulier binnen een week ingevuld en ondertekend aan ons te retourneren. Wij bevestigen je dan op onze beurt de ontvangst van het inschrijfformulier en zetten je reservering daarmee om in een vaste cursusplaats.

  Vanaf het moment van verzending naar Kookschool Castricum heb je nog 14 dagen bedenktijd.
  Pas na die bedenktijd is de inschrijving bindend (slechts onder voorbehoud dat het minimale vereiste aantal deelnemers per cursus zich hebben aangemeld, waarvan je tijdig bericht ontvangt).

  Ook ontvang je op termijn de factuur. Die factuur hoef je niet direct te betalen maar pas uiterlijk 1 week voor aanvang van de cursus of contant bij aanvang van de eerste les.

  Heb je nog vragen of opmerkingen, dan kan je die hieronder aan ons stellen. In ieder geval alvast hartelijk dank voor je inschrijving en/of belangstelling.

  Anti spam code:captcha