AGENDA-OVERZICHT 2023 KOKEN OP KOKSNIVEAU

TOT MAART 2020 GAF KOOKSCHOOL CASTRICUM JAARLIJKS MAAR LIEFST 14 NIEUWE CURSUSSEN KOKEN OP KOKSNIVEAU en ZELFSTANDIG KOKEN OP CHEFSNIVEAU! MAAR TOEN KWAM CORONA EN DIE HEEFT MIDDELS LOCKDOWNS ROET IN ONS (EN JOUW) ETEN GESTROOID. MET ALS GEVOLG DAT WIJ 8 MAANDEN LESSEN MOESTEN INHALEN EN WIJ DE WACHTENDEN NIET LANGER BINNEN REDELIJKE TIJD VAN DIENST KONDEN ZIJN.

VANDAAR DAT KOOKSCHOOL CASTRICUM BESLOTEN HEEFT OM VOORTAAN OP EEN GEHEEL NIEUWE WIJZE LESSEN TE GAAN VERZORGEN EN DAARTOE ZIJN WIJ ONLANGS VERHUISD NAAR EEN NIEUWE LOCATIE OM VANAF DIE LOCATIE OP EEN HEEL MODERNE WIJZE CURSUSSEN TE GAAN VERZORGEN.

DE INRICHTING VAN DE NIEUWE LOCATIE √ČN DE IMPLEMENTATIE VAN DE NIEUWE WERKWIJZE KOSTEN TIJD. WIJ VERWACHTEN EINDE 2022/BEGIN 2023 WEER VAN START TE KUNNEN GAAN OM JOU TE LEREN KOKEN!


Onze nieuwe werkwijze noodzaakt ons dat we niet met alle cursussen tegelijk kunnen beginnen. Hieronder tref je onze verwachtingen aan wanneer de cursussen van start gaan.

 

CURSUSOVERZICHT 2022-2023

KOOKSCHOOL CASTRICUM - Koken op koksniveau

Koken op Koksniveau (de verwachte start is einde 2022 maar vanwege slechte levering bouwmaterialen en personeelstekorten bij derde partijen kan dit wat later worden. Wij hopen in ieder geval in het voorjaar van 2023 van start te kunnen gaan). 

 

 

 

Kookschool Castricum_2783

Zelfstandig Koken op Chefsniveau (wij hopen en verwachten vanaf medio 2023 hiermee van start te kunnen gaan).

 

 

 

 

Kookschool Castricum_3152

Maandcursussen (wij verwachten einde 2023 de eerste maandcursussen te kunnen gaan geven met natuurlijk als eerste de – meest gevolgde – cursus Snij-en Basistechnieken Koken).

 

 

 

 

Kookschool Castricum_3154

Kookshops (wij verwachten in het voorjaar 2024 de eerste kookshops weer te kunnen gaan geven zoals Kip-Totaal, Zelf Krokketten maken, Pizza en Pasta, Feestelijke saladeschotels en nog veel meer).

 

 

 

 

Masterclasses & Kookdemo’s (deze verwachten wij vanaf medio 2024 weer te kunnen geven. En daar hebben wij heel veel zin in)

 

 

 

 

Wil jij nou graag automatisch op de hoogte gesteld worden wanneer e.e.a. van start gaat, dan kun je het beste <<<HIER>>> klikken en je aanmelden voor onze nieuwsbrief. (En nee, wij sturen je niet vaak nieuwsbrieven, doch alleen als we je echt iets te melden hebben. We vallen je dus niet onnodig lastig)

 

 

 

Kookschool Castricum_6Koken op Koksniveau - Kookschool Castricum 1Kookschool Castricum_3zelfstandig Koken op chefsniveau.       zelfstandig werkend kok Werkend Kok

Kookschool Castricum_2825Kookschool Castricum_2784Kookschool Castricum_2554