CURSUS ‘KOKEN OP KOKSNIVEAU’

Als je op deze pagina terecht bent gekomen dan kan het haast niet anders dan dat je een gemotiveerd persoon bent die graag wil leren  “Koken op Koksniveau” .

En dat komt heel goed uit want Kookschool Castricum heeft daarvoor de allerbeste cursus in huis die je maar kunt bedenken. Want onze praktijk-cursus “Koken op Koksniveau” brengt jou alle praktijkkennis, kunde en vaardigheden bij waarover een kok moet beschikken.

cropped-Kookschool-Castricum_25.jpg

Voor deze cursus is inzet en ambitie het belangrijkste want het is wel een heel leerzame cursus maar geen gemakkelijke cursus. Het is een cursus voor alle niveaus (of je nou beginner of gevorderde bent) en voor alle leeftijden (of je nou 25 of 75 bent), iedereen is welkom. Iedereen kan het koksvak leren want wij geven aan jou op een heel duidelijke én zeer overzichtelijke wijze onderwijs op maat.

cropped-Kookschool-Castricum_191.jpgcropped-Kookschool-Castricum_24.jpgcropped-KOOKSCHOOL-CASTRICUM-KOK2.jpg cropped-Kookschool-Castricum_181.jpgcropped-LES-15-06-01-2014-14.jpgcropped-KOOKSCHOOL-CASTRICUM-20-12-13-EINDMENU-KOKSOPLEIDING-27_1.jpg  cropped-Koken-op-Koksniveau-Kookschool-Castricum-1.jpgcropped-LES-3-20-01-2014-19.jpg

 

Kookschool Castricum - eindmenu 03-2013

Er wordt best wat van je verlangd want het is een versnelde praktijk-koksopleiding. Je leert in 22 lessen alles wat men van een bekwaam kok mag verwachten. Maar…. het is ook een heel bijzondere en leuke cursus én bovendien een cursus waarop je met heel veel plezier zal terugkijken. Bovendien vindt het plaats vanuit uiterst moderne keuken die volledig toereikend is uitgerust. En van waaruit je alle kneepjes van het vak leert.

Na deze cursus: KAN JIJ KOKEN ALS EEN KOK! En wie wil dat nou niet?

Deze cursus duurt 22 lessen.

LET OP: Momenteel zijn er GÉÉN cursussen!  Want Kookschool Castricum is midden in verbouwing én daarnaast bezig met de ontwikkeling van een uiterst moderne werkwijze zodat voortaan heel Nederland kan leren koken.

Wij verwachten het eerste kwartaal van 2023 weer van start te kunnen gaan. En daar kijken wij enorm naar uit. Want jou te leren Koken op Koksniveau is het leukste dat er is! 

OVER DE NIEUWE WERKWIJZE/CURSUSSEN VOLGT LATER INFORMATIE. ALS JE OP DE HOOGTE GEHOUDEN WIL WORDEN, KLIK DAN <<<HIER>>> OM JE AAN TE MELDEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

________________________________________________________________

 MAAR LEES OOK NOG EVEN VERDER!

 

 

Kookschool Castricum - eindmenu DOMI juli 2014 (35)

 

 

 

 

 

Om te leren koken onder tijdsdruk bootsen we al vanaf les 1 een restaurantsituatie na. Precies om ‘zo laat’ moet het voorgerecht uitgegeven worden en om ‘zo laat’ het hoofdgerecht enz. Zo komt o.a. de juiste opmaak van borden uitvoerig aan bod.

Kookschool Castricum - amuse

Maar ook snijtechnieken, snijvormen, snijvaardigheid, smaakleer en smaakcombinaties worden je aangeleerd.

Kookschool Castricum - snijden

Iedere les bestaat uit het maken van een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. Je maakt in de cursus ca. 70 verschillende gerechten!

Tijdens de cursus komen bijzonder veel technieken aan bod zoals: Arroseren, Blancheren, Braiseren, Canneleren, Chemiseren, Ciseleren, Clarifiëren, Dresseren, Fileren, Glaceren, Liëren, Monteren, Myoteren, Passeren, Trancheren enz.enz.

Kookschool Castricum - dessert

Koken op Koksniveau is niet ‘zomaar’ een cursus want Ton Mulder van Kookschool Castricum heeft 12 jaar ervaring en ruim duizend koks opgeleid (en daarnaast honderden chefs middels de vervolgopleiding Zelfstandig Koken op Chefsniveau. Én bovendien aan duizenden kookliefhebbers eenmalige Kookshops en Maandcursussen gegeven). Je bent dus in bekwame en uitstekende handen.

 

WAT KOST DE CURSUS KOKEN OP KOKSNIVEAU?

Zoals hierboven al werd geschreven, is “Koken op koksniveau” niet zomaar een cursusje. Maar een topcursus! Maar gelukkig NIET tegen een top prijs! Want het extra leuke voor jou is dat de nieuwe werkwijze van Kookschool Castricum de prijs van deze topcursus heel laag kan houden!!!

“Hoe laag?” Dat laten we je pas weten zodra we in 2023 weer van start gaan! 

Kookschool Castricum - Kreeft

 

 

 

29-04-2013 VIS - KOOKSCHOOL CASTRICUM

Kookschool Castricum - vleesKookschool Castricum - garnaalencocktaill

Maar het verheugt ons bijzonder dat we er in geslaagd zijn om de nieuwe cursuskosten extreem laag voor je te houden.

geld besparen bij kookschool La Dune (3)

Nou was Kookschool Castricum altijd al scherp in prijs. Wij hebben onze overheadkosten namelijk altijd zeer laag weten te houden. Maar zodra we onze nieuwe cursuskosten in 2023 aan je bekend gaan maken dan zal je zeer positief verrast worden!


Hieronder tref je tijdelijk nog een overzicht aan van de cursuskosten zoals het was in de ‘oude setting’ tot 2022. Onthoud deze prijzen goed en je zult binnenkort verbaasd zijn (want wij doen niet aan inflatie maar aan deflatie).

Onze cursuskosten waren:

(LET OP: Elders kosten vergelijkbare versnelde cursussen voor volwassenen je al gauw e. 2.700,- cursuskosten + e. 250,- materiaalkosten = e. 2.900,-). Dus wat let je nog?

Er zijn drie prijstellingen die afhankelijk zijn van je betaaltermijn, te weten:

De gehele cursus kost bij vooruitbetaling in één bedrag €. 1.595,-                               Dat komt neer op €. 72,50 per les.

De gehele cursus kost bij vooruitbetaling in 2 termijnen €. 1.650,-                                Dat komt neer op €. 75,- per les. Je betaald de helft (€. 825,-) voor aanvang van de cursus en de helft voor aanvang van les 11.

De gehele cursus kost bij vooruitbetaling in 4 termijnen €. 1705,-                                 Dat komt neer op €. 77,50 per les. Je betaald een kwart (€. 426,25) voor aanvang van de cursus, een kwart voor aanvang les 6, een kwart voor aanvang les 11 en een kwart voor aanvang les 17).

KLIK OOK NOG EVEN <<<HIER>>> OM ALLES WAT JE MOET WETEN OM DE CURSUS KOKEN OP KOKSNIVEAU TE VOLGEN DUIDELIJK OP EEN RIJ TE ZIEN


JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN VOOR DE CURSUS ‘KOKEN OP KOKSNIVEAU’ (OF WIL EERST NOG EEN VRAAG STELLEN) DUS KLIK IK <<HIER>> 

LET OP: INSCHRIJVEN MOMENTEEL NIET MOGELIJK

 

 

HET VERVOLG: Voor iedereen die bij Kookschool Castricum de cursus Koken op Koksniveau (niveau zilver) heeft gevolgd of elders een koksopleiding heeft gevolgd, bieden wij de gelegenheid om zich nog veel verder te bekwamen door de cursus Zelfstandig Koken op Chefsniveau (niveau goud). Na deze cursus kun je koken op heel hoog niveau! Zelfstandig Werkend Kok

Klik <<<HIER>>> Voor alle informatie over deze top-kokcursus. En klik <<<HIER>>> om je in te schrijven  (INSCHRIJVEN MOMENTEEL NIET MOGELIJK)

Ten slotte tref je hieronder nog wat beeldimpressie aan.