Zelf Kroketten Maken

smakelijk garnalenkroketjes

Kroketten of Croquetten? Je mag ze noemen hoe je wil. Maar wij gaan je leren hoe je kroketten & croquetten maakt!

Da’s altijd handig want in Nederland scoor je hoge ogen met jouw huisgemaakte kroket/croquet. Ja, en maak je ze rond, dan heb je zomaar een bitterbal (en wat voor één)!

In deze kookshop maken we garnalenkroketten, vleeskroketten en groentekroketten en maken we allerlei varianten daarop. Wat dacht je van een broccoli-gorgonzola kroket? Of van een Venkel-ham kroket? Maar een zalmkroket of een champignonkroket is toch ook wel erg lekker. Shoarmakroketje misschien? Kreeft? Pizza? Ach, we laten ons in deze kookshop leiden door de trek van alle dag en gaan jouw echt alles leren over…de kroket!

drie kroketten

Ten slotte – Onze Kookshops worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursus Koken op Koksniveau en daarna volgen de opnames van onze Kookshops, Maandcursussen en Kook-Demo’s. En ten slotte komt de topcursus Zelfstandig koken op Chefsniveau geheel in beeld. Naar verwachting kan je de Kookshops in de 2e helft van 2024 downloaden. Nog even geduld dus. . .

Zie Kookschool Castricum ook op:

facebook logo instagram logo logo X, voorheen twitter