Zelf Kroketten Maken

smakelijk garnalenkroketjes

Kroketten of Croquetten? Je mag ze noemen hoe je wil. Maar wij gaan je leren hoe je kroketten & croquetten maakt!

Da’s altijd handig want in Nederland scoor je hoge ogen met jouw huisgemaakte kroket/croquet. Ja, en maak je ze rond, dan heb je zomaar een bitterbal (en wat voor één)!

In deze kookshop maken we garnalenkroketten, vleeskroketten en groentekroketten en maken we allerlei varianten daarop. Wat dacht je van een broccoli-gorgonzola kroket? Of van een Venkel-ham kroket? Maar een zalmkroket of een champignonkroket is toch ook wel erg lekker. Shoarmakroketje misschien? Kreeft? Pizza? Ach, we laten ons in deze kookshop leiden door de trek van alle dag en gaan jouw echt alles leren over…de kroket!

drie kroketten

April 2023 – Onze Kookshops worden voor jou verfilmd en zodra die gemaakt zijn kan je die streamen in onze Kook-Bioscoop. Maar. . . Kookschool Castricum maakt éérst films van de cursussen Koken op Koksniveau en de vervolgcursus Zelfstandig Koken op Chefsniveau. Daarna volgen de opnames van onze Kookshops en Maandcursussen. En ten slotte de Kook-Demo’s. Naar verwachting kan je de Kookshops in de 1e helft van 2024 downloaden. Nog even geduld dus. . 

Zie Kookschool Castricum ook op FACEBOOKINSTAGRAM en TWITTER.