Koken voor Studenten & Beginners e. 47,50

Kijk op onze kookagenda of deze KookShop er bij staat. Want wij geven maandelijks wisselende KookShops uit ons assortiment.

Inschrijven voor een KookShop doe je <<< HIER >>>

STUDENTEN: Hoe zouden jouw ouders het vinden als jij vlot, gezond en smakelijk zou kunnen koken zonder kant en klaar pakjes, snackbar, chinees of pizzeria? Wij weten het antwoord! Daar zouden ze heel blij mee zijn want jij zou dan gezonder leven en beter presteren tijdens je studie. Bovendien bespaar je enorm veel geld uit. Als je daarna voorzichtig aan hen vraagt of ze heel misschien genegen zijn om jou een kookopleiding bij Kookschool Castricum te laten volgen…dan weet jij het antwoord ook al! NATUURLIJK!!!

Wij leren jou in 1 avond om je de komende jaren goed te kunnen redden in de keuken en dat je medestudenten daarvan mee profiteren is alleen maar goed (en goed voor jou). Wil je echt een volledige basis voor je kooktoekomst leggen, klik dan <<<hier>>> voor onze maandcursus Snij- en Basistechnieken Koken.

BEGINNERS: Herken je dit?  “Hoe moest het ook alweer?” of “Er werd altijd voor me gekookt en nu sta ik op mezelf en er plotseling helemaal alleen voor!” of “voor het eerst op eigen benen”.

Er zijn ‘tig’ redenen te bedenken waarbij mensen zomaar plotseling voor alleen zichzelf of zijn/haar gezin moet gaan koken. Bijvoorbeeld: Je partners is plots weg of misschien zelfs wel ontvallen. Of noem maar op.!

En als je dan zo iemand bent zonder echte kookinteresse (je hebt het nog nooit gedaan of het werd voor je gedaan of misschien dat je het vroeger wel deed maar vergeten bent) en je bent in staat om zelfs water te laten aanbranden, dan is het tijd voor een helpende hand. Kookschool Castricum heeft die helpende hand voor je.

Het is een hele basale cursus van hoe kook je je eitje het best tot hoe bak je een biefstukje, een visje en hoe maak je nou je sla aan enz. Kortom: hoe kun je al kokend op smakelijke wijze voor jezelf zorgen?

Nou, voor die mensen is nou deze kookshop. Heb je de slag en de smaak eenmaal te pakken dan raden we je beslist onze maandcursus Snij- en Basistechniek koken aan die veel verder en dieper gaat.

Maar in ieder geval kun je jezelf voortaan dankzij deze kookshop goed redden en daar gaat het jou om!