Kip Totaal e. 47,50

Kijk op onze kookagenda of deze KookShop er bij staat. Want wij geven maandelijks wisselende KookShops uit ons assortiment.

Inschrijven voor een KookShop doe je <<< HIER >>>

Neem een flinke tas mee om de door jou gemaakte gerechten te vervoeren, je bent namelijk enkele dagen klaar met inkopen en koken en trek dat feit in je hoofd nog even van de cursusprijs af. Wat let je nog?

Niet voor niets is kip het meest veelzijdige stukje vlees. Het is wereldwijd het meest gegeten vlees. In deze kookshop leren we je hoe je een kip fileert en wat je er allemaal mee kan doen. En dat is heel veel!  Per persoon gebruiken we in deze kookshop 2 kippen (neeeeee, geen plofkippen!)  die we op verschillende wijze bereiden en je mag die lekkernijen (net als bij veel andere kookshops) mee naar huis nemen. Je kostje is gekocht!

Kookschool Castricum_3345Kookschool Castricum_3347

We gaan heel veel maken, wat dacht je van gevulde kipfilets, van kip gordon blue, gepoeleerde kippenbout, van kipsaté en marinade, van kip-lihan, van kip-snacks, van, van, van ? Ach eigenlijk teveel om op te noemen maar in ieder geval kun jij voortaan deskundig de kip verdelen en helemaal gebruiken en dat scheelt veel in je portemonnee en weet je zeker dat je geen paardenvlees gekocht hebt uit zo’n onduidelijk bakje bij de supermarkt.Kookschool Castricum_3343Kookschool Castricum_3344Kookschool Castricum_3350Kookschool Castricum_3348