AANBOD KOOKSHOPS

Welkom bij de éénmalige kookshops.

Onze kookshops zijn er voor iedereen want iedereen kan leren koken bij Kookschool Castricum!

De kookshops geven wij op wisselende dagen en tijden zodat iedereen wel eens een keertje kan meedoen.

 

Het leuke is dat we regelmatig van thema wisselen zodat er altijd een kookshop van je gading bij zit. Bovendien kenmerken onze leerzame kookshops zich door een ongedwongen sfeer, gezelligheid en beleving.

Stel je eens voor: Lekker de drukke dag van je af laten glijden met een gezellige kookshop. Lekker lachen, – leren en – koken. Dat is toch een veel intensere beleving dan alweer een avond voor de buis hangen? Doen!

 

LET OP: NIET IEDERE MAAND WORDEN ALLE KOOKSHOPS UIT ONS ASSORTIMENT GEGEVEN WANT HET ZIJN ER ZOVEEL DAT ZELFS EEN KWARTAAL TE KORT IS. WE KIEZEN/WISSELEN DUS REGELMATIG UIT ONS (AL MAAR GROEIENDE) AANBOD! (klik <<<HIER>>> voor de KookAgenda)

Kijk dus regelmatig op onze site om je op de hoogte te houden of in de door jou gewenste maand, de door jouw gewenste kookshop op de door jou gewenste dag wordt gegeven. Of eenvoudiger, meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang nieuws over de allernieuwste KookAgenda!

ONS AANBOD: (klik  onderstaand op een kookshop voor meer informatie)   De genoemde prijzen zijn inclusief koffie en thee.

1)   SNIJDEN ALS EEN KOK e. 30,-

2)   THE PERFECT LUNCH e. 42,50

3)   KOKEN VOOR STARTERS e. 47,50

4)   PIZZA & PASTA e. 37,50

5)   TAPAS LEREN MAKEN e. 57,50

6)   VIS TOTAAL e. 54,50

7)   VRIJDAG VISDAG e. 69,50

8)   SNIJDEN EN SALADES e. 47,50

9)   SNIJDEN & BEEF WELLINGTON e. 57,50

10)  KROKETTEN & CROQUETTEN e. 42,50

11)   MAANDAG VEGGIEDAG e. 39,50

12)   KIP TOTAAL e. 47,50

13)   BOUILLONTECHNIEKEN (EN GEBONDEN SOEPEN) e. 34,50

14)   HERFST & WINTERSOEPEN e. 42,50

15)   GEVARIEERD KOKEN VOOR EEN WEEK e. 115,- (minicursus)

16)   MODERNE & MOOIE ZOMERSTAMPOTJES

BELANGRIJKE TIP: Weet je wat de reden is waarom de meeste mensen na het werk een snelle/dure/ongezonde ‘afhaalhap’ halen? Welnu, het antwoord is simpel: Men kan niet vlot en vaardig snijden! En daardoor is het maken van een gezonde, smakelijke en snelle maaltijd voor hen een dagelijks terugkerende lijdensweg. Het duurt hen gewoonweg te lang om zelf nog te koken.

Dat geldt waarschijnlijk ook voor jou (schaam je niet! Want 99% kan niet goed snijden) en dat betekend dat jij jouw snij-beperkingen allang als een vaststaand feit hebt geaccepteerd en je er dus bij hebt neergelegd dat je levenslang veel teveel geld uitgeeft aan dure/ongezonde (afhaal-)maaltijden. Maar wil je dat eigenlijk wel? Wil je jouw lichaam voor altijd blijven voeden met alwéér zo’n afhaal Chinees, snack, pizza of smaakloze supermarkt maaltijd? Vast niet!

Denk toch eens in wat je allemaal zou overkomen als je wel professioneel zou kunnen snijden! Je zou veel geld en tijd besparen, je zou veel gezonder gaan eten en je zou veel meer plezier krijgen in koken! Als je eenmaal vlot en soepel kan snijden wordt koken juist een heerlijke vorm van ontspanning, waarnaar je uitkijkt. Zelfs na een lange werkdag.

 

 

 

Dus…Wat dacht je van de kookshop Snijden als een Kok?

Nou ben je er echt nog niet met 1 kookshop snijtechnieken. Maar het begin is er alvast en daar doe je je voordeel mee! Maar je kunt eventueel ook kiezen voor onze maandcursus snijtechnieken

(klik <<HIER>> voor de maandcursussen.

WAT JE VOOR HET VOLGEN VAN DE KOOKSHOPS MOET WETEN!

Kookshops gaan door vanaf 3 deelnemers (tot max. 8 personen)   Indien je tot de eerste inschrijvers van een kookshop behoort krijg je tijdig bericht of de door jou gekozen kookshop voldoende bezocht wordt. Pas dan ontvang/betaal je de factuur, niet eerder. 

Wat moet je meenemen? Welnu, feitelijk niets. Ter bescherming van je kleding geven wij je een plastic schort en kun je van onze messen e.d. gebruik maken. Gemakkelijk zittende kleding en stevige schoenen zijn aan te bevelen.

Bij een aantal kookshops kun je de gemaakte gerechten mee naar huis nemen. Wij hebben hiervoor plastic bakjes. Maar (indien van toepassing) wil je aan het thuisfront laten zien hoe mooi e.e.a. werd opgemaakt, kun je eventueel zelf borden meenemen. Aan jou de keuze. Ook mag je de recepturen c.q. handsouts mee naar huis nemen. Notitiematerialen liggen voor je klaar..

Koffie, thee en water zijn gratis.

Het lesgeld dient voorafgaand aan de kookshop aan ons te zijn betaald, bij voorkeur bij bankoverschrijving. Wij beschikken momenteel (nog) niet over een pinapparaat.

Graag verwijzen we je naar de Algemene voorwaarden (klik <<HIER>>)

KLIK <<<HIER>>> OM JE IN TE SCHRIJVEN