KOOKAGENDA JULI

KOOKAGENDA, OVERZICHT JULI     (inschrijven kan onderaan deze pagina) 


KOOKSHOPS: Door de lockdowns van 2020 en 2021 n.a.v. het coronavirus moeten wij veel lopende cursussen inhalen, dus voorlopig zijn er geen kookshops. (scroll helemaal naar beneden voor de complete toelichting)

MAANDCURSUSSEN: Door de 1e en de 2e lockdown n.a.v. het coronavirus moeten wij veel lopende cursussen inhalen, dus voorlopig zijn er geen maandcursussen. (scroll helemaal naar beneden voor de complete toelichting)


OPLEIDINGEN:

Deze maand zijn er de onderstaande lessen. (Of klik <<<HIER>> voor het agenda-overzicht per opleiding)

Koken op Koksniveau, op de maandagavond van 18.30-22.30 uur op 5 juli (les 8 en daarna zomervakantie).  (VOL)

Koken op Koksniveau, op de dinsdagmiddag van 12.30-16.30 uur op 6 juli (les 9 en daarna zomervakantie).  (VOL)

Koken op Koksniveau, op de dinsdagavond van 18.30-22.30 uur op 6 juli (les 9 en daarna zomervakantie).  (VOL)

Koken op Koksniveau, op de woensdagmiddag van 12.30-16.30 uur op 7 juli (eindles en daarna zomervakantie). (VOL)

Koken op Koksniveau op de woensdagavond van 18.30-22.30 uur op 7 juli (eindles en daarna zomervakantie). (VOL)

Koken op Koksniveau op de donderdagmiddag van 12.30-16.30 uur op 1 en 8 juli (les 21 t/m de eindles en daarna zomervakantie). (VOL)

Zelfstandig Koken op Chefsniveau, op de donderdagavond van 18.00-22.30 uur op 1 en 8 juli (les 8 t/m 9 en daarna zomervakantie). (VOL)


LET OP: In augustus (na de zomervakantie) starten de nieuwe cursussen van onze topcursus “Koken op Koksniveau” .  (Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar!)

Maar je kunt jezelf desgewenst ook alvast (vrijblijvend) opgeven op een wachtlijst (voor de cursussen van januari en april 2022). Want mensen op de wachtlijst krijgen voorrang bij het inschrijven.

Klik <<<HIER>>> om jezelf in te schrijven voor de cursussen van augustus 2021 of om je vrijblijvend op de wachtlijst voor Koken op Koksniveau en Zelfstandig Koken op Chefsniveau te laten noteren.


TOELICHTING: VOOR KOOKSHOPS EN MAANDCURSUSSEN GELDT HET VOLGENDE: HET WACHTEN DUURT MOMENTEEL EXTRA LANG! (veelal meer dan 1,5  jaar of zelfs langer!)

Reden: ONS SUCCES (lange wachtlijsten) en DE CORONACRISIS. Door de 1e coronacrisis van 2020 werden al onze lopende koksopleidingen (welke wij dagelijks geven) met 3 maanden vertraagd en begonnen de nieuwe opleidingen eveneens 3 maanden later. De 2e crisis van 2021 doet daar nog een “schepje” van 4,5 maanden bovenop.

De beiden lockdowns hebben daarom voor ruim 1,5 jaar invloed op onze kookagenda’s. Het inhalen van onze koksopleidingen gaat helaas ten koste van de eenmalige kookshops en onze maandcursussen. Daarnaast zijn wij coronaproof verbouwd en kunnen daardoor minder mensen tegelijk ontvangen. Dat zorgt ervoor dat de wachtlijsten minder snel afgehandeld kunnen worden.

Bovendien zijn onze wachtlijsten voor de kookshops en maandcursussen al goed gevuld en worden deze afgehandeld op basis van wie het langst staat te wachten het eerste aan de beurt is. Het is vandaar dat de wachttijden momenteel buitengewoon lang zijn. Maar ooit ontvang je bericht…


Klik <<<HIER>>> om je in te schrijven voor de cursus Koken op Koksniveau
Klik <<<HIER>>> om je in te schrijven voor de cursus Zelfstandig Koken op Chefsniveau. 

Klik <<<HIER>>> om je in te schrijven voor een kookshop. (tijdelijk niet mogelijk, zie boven).
 
Klik <<< HIER >>> om je in te schrijven voor een maandcursus. (tijdelijk niet mogelijk, zie boven).