STUDIEBEGELEIDING EN BEREIKBAARHEID

Kookschool Castricum is een moderne school en dus 24 uur 7 dagen per week bereikbaar voor onze cursisten!

Zo kan je altijd een vraag stellen op het moment dat het jou schikt. Wil je dat? Klik dan <<<HIER>>> .

Maar je kan ook altijd zelf een e-mail versturen aan mailto:info@kookschoolcastricum.nl

Natuurlijk kan je ook altijd direct onze meest actuele kookagenda’s inzien en dat doe je <<<HIER>>> zodat je weet wanneer jij weer les hebt.

Maar wil je een breder agenda-overzicht van bijvoorbeeld jouw cursus Koken op Koksniveau of de cursus Zelfstandig Koken op Chefsniveau, dan tref je de complete cursus agenda’s <<<HIER>>> aan.

Vanzelfsprekend kan je ons ook bellen op 06-215 65 235 en als we niet direct oppakken (en dat doen we ook nooit tijdens de momenten dat wij les geven) dan kun je inspreken op onze voicemail.

Nou kan het zijn dat je vragen hebt van administratieve aard of vragen met betrekking tot het onderwijs. En dergelijke vragen zijn altijd welkom maar nemen doorgaans extra tijd in beslag. Maar we zullen die vragen altijd binnen 1 week beantwoorden. Lukt ons dat niet dan ontvang je binnen 1 week een bericht van ons dat we jouw vraag binnen een redelijke termijn (indicatietermijn) zullen beantwoorden. We houden in ieder geval hierover duidelijk contact met je.

Heb je kook-technische vragen (zoals bijvoorbeeld: Hoe bereid je dit of dat? Of thuis heb ik dit en dat gemaakt maar het lukte niet, waar kan dat aan liggen?) dan kan je die vragen het beste stellen tijdens de praktijkles, daarvoor is altijd tijd en kan eventueel e.e.a. voorgedaan worden.

UITZONDERINGEN: Kookschool Castricum is gesloten tijdens de schoolvakantie-perioden van regio Noord. In die perioden dien je ermee rekening te houden dat wij brieven, e-mails, sms, WhatsApp-berichten ed. niet direct kunnen beantwoorden. eenvoudig weg omdat wij dan gesloten zijn. Uiteraard streven wij ernaar om je binnen die periode ook zoveel mogelijk van dienst te zijn, maar eerlijk is eerlijk, wij genieten dan ook even, net als jij dat denkelijk doet, van de vakantie. Daarna staan we direct weer voor jou paraat!