OVER KOOKSCHOOL CASTRICUM

Welkom bij Kookschool Castricum            

Kookschool Castricum_2640

Kookschool Castricum werd in mei 2012 opgezet door eigenaar Ton Mulder. En sindsdien hebben al enkele duizenden mensen de weg naar Kookschool Castricum gevonden.

En dat is niet voor niets want Kookschool Castricum is laagdrempelig en iedereen is er welkom (van kook-dummie tot Chef) en aan iedereen wordt op zijn/haar niveau les gegeven. Van basis kooktechnieken tot/met complete koksopleidingen.

Koken op Koksniveau -Kookschool CastricumKOOKSCHOOL CASTRICUM - KINDERKOKEN 11-07-12 (1)Kookschool Castricum cursussen 1Kookschool Castricum - vultechniekStudenten koken - kookschool Castricumz

Maar daarnaast is het ook gewoon heel gezellig want bij Kookschool Castricum kook je met plezier. Je bent er echt even tussen uit. Maar bovenal leer je er enorm veel van.  Want: Iedereen kan leren koken bij Kookschool Castricum!

Kookschool Castricum_2642

Historie:

Ton Mulder (1958) heeft een gepassioneerde en lange historie met alles wat met eten te maken heeft en hij is zowel gediplomeerd slager als chef-kok ineen (en dat is een unieke combinatie).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daarnaast is hij een rasechte ondernemer en vandaar dat hij er altijd voor gekozen heeft om voor zichzelf te werken. Tot september 2011 was hij eigenaar van brasserie-lunchroom La Dune Esprit. Sindsdien is hij werkzaam als gastdocent bij een horecaschool (koksopleiding) voor volwassenen én is hij doende geweest om voor jou een super moderne kookschool op te richten (1 mei 2012) waarin het zijn missie is om jou in een sfeervolle ambiance alle kneepjes van het prachtige kookvak bij te brengen.

Of je nou beginner, gevorderde of professional bent, Ton brengt je verder op weg om smaakvol, effectief en bekwaam te leren koken. En dat allemaal in een gezellige setting.

Onze koksopleidingen, kookshops, maandcursussen, workshops en kookdemo’s worden door Ton zelf gegeven maar het is goed om te weten dat wij over voldoende culinaire connecties beschikken om je extra van dienst te zijn. Wij helpen je graag en doen dat goed & voordelig!

Hou je van koken? Of wil je het leren? Heb je interesse in vleesspecialisatie? Ben je gek op patisserie, wil je werkzaam geraken in de horeca of hou je gewoonweg van je gezelligheid bij het koken? Dan ben je bij Kookschool Castricum helemaal thuis! Bovendien is Kookschool Castricum goed & voordelig, dus waar wacht je nog op…….?