DOELGROEP KOOKSCHOOL

Met zeer gevarieerde koksopleidingen/kookshops/maandcursussen, richten wij ons op een brede particuliere en zakelijke doelgroep. Zo zijn wij er feitelijk voor iedereen!

Neem bijvoorbeeld onze maancursus ‘Snij- en Basistechnieken Koken’. Die cursus is geschikt voor personen die nou eindelijk wel eens iets echt lekkers en gezond op tafel willen zetten, maar wellicht zal dat een (ver) gevorderde hobby-kok iets minder aanspreken. Een hobby-kok of professional zal dan eerder kiezen voor onze cursus ‘Koken op Koksniveau’ waarin alle technieken die een kok moet beheersen aan bod komen, of kiezen voor een specialisatiecursus (bijvoorbeeld; de maandcursus Vleestechnieken en – bereidingen’ waarbij je onder andere leert hoe je zelf rollade, paté of saucijzen maakt).

Maar neem je nou bijvoorbeeld onze kookshop; ‘Snijden als een Kok’ waarin je leert soepel en vlot te snijden (mesvaardigheid), dat kan bijna iedereen wel gebruiken.

Bovendien geven wij een ruime hoeveelheid one issue kookshops die de meeste mensen zullen waarderen. Zoals; ‘Tapas’ (zelf tapas maken), ‘Pizza & Pasta (zelf pasta maken), ‘Dress the dressing’ (zelf dressings maken), ‘Salata Ideale’ (seizoensalades), ‘Kip Totaal (de veelzijdige kip), ‘Fleisch-Eintopf’ (stoofvlees op zijn best) of ‘Moderne Stamppotjes (de herbeleving van stamppot maar dan op eigentijdse wijze).

Vanzelfsprekend hebben wij ook alles in huis voor mensen die geïnteresseerd zijn in biologisch koken en/of oog hebben voor gezond en slank.

In het algemeen kunnen we stellen dat onze koks-opleidingen bedoeld zijn voor iedereen die echt wil leren Koken op Koksniveau en daarmee zijn/haar hobby tot professioneel niveau wil brengen en/of al in de horeca werkzaam is of daar wil gaan werken.

Onze kookshops, kookdemonstraties en masterclasses zijn eenmalige one-issue cursussen waarbij men veel leert over het onderwerp maar waar leerzaam vermaak evenzo belangrijk is.

De maandcursussen van Kookschool Castricum zijn bedoeld voor iedereen die zich daadwerkelijk sterk willen verdiepen in 1 of meerdere kook-onderwerpen en daar bekwaam in willen geraken.

Zie voor ons hele aanbod de webpagina’s onder KOKEN & LEREN KOKEN en kies datgene uit wat jou aanspreekt.

Wij beschikken over 16 werkplekken. Maar om jou optimaal te kunnen begeleiden werken wij in de kookshops/maandcursussen bij voorkeur met kleine groepen tot maximaal 12 personen. En bij de cursussen Koken op Koksniveau en Zelfstandig Werkend Kok tot maximaal 9 personen. Kookschool Castricum gaat namelijk voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Je hebt bij ons recht op persoonlijke begeleiding, vandaar!

KOOKSCHOOL CASTRICUM IS ER VOOR GOEDE KOOKEDUCATIE!