BIOLOGISCH & DUURZAAM

BIOLOGISCH & DUURZAAM M.B.T. KOOKSCHOOL CASTRICUM

Biologisch verkregen producten zoals zuivel en groente maar ook een duurzame vis- en veeteelt of het vrij uitlopen van pluimvee, laat Kookschool Castricum beslist niet koud. Daar zijn wij vóór!

Wij zijn dus 100% vóór biologisch verkregen voedsel en vóór duurzaamheid!

Maar… daarmee lopen wij direct tegen een probleem aan, aangezien het namelijk onze filosofie is dat wij de beste prestaties tegen de laagst mogelijke prijs willen leveren (zie ook; GOED & GOEDKOOP). En om dat te kunnen bereiken moeten we al onze kosten zo laag mogelijk voor je zien te houden en daarbij spelen inkoopprijzen nou eenmaal een heel belangrijke rol.

Kookschool Castricum heeft er uiteindelijk voor gekozen om trouw te blijven aan onze filosofie en dat impliceert dat zolang de inkoopprijzen van biologisch (meestal fors duurder) en duurzaam (soms iets duurder) hoger blijven dan die van traditionele producten, wij kiezen voor het laatste.

Overigens is het goed te weten dat indien er geen/nauwelijks verschil is in prijs wij altijd voor de biologische en duurzame producten t.b.v. onze inkoop zullen kiezen.